«Ο νομός Λάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Πρέπει να έχουμε πιο δυναμική εκπροσώπηση στη Βουλή, για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός βρέθηκε στην Κρανιά Ελασσόνας, μαζί με συνυποψηφίους βουλευτές της ΝΔ στον νομό Λάρισας και στελέχη της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας της ΝΔ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το πρόγραμμα της ΝΔ, για τη νέα τετραετία διακυβέρνησης της χώρας.

«Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το όραμα που έχει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες. Για περισσότερες και καλύτερες δομές εκπαίδευσης και υγείας, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν πιο ποιοτικές υπηρεσίες. Στις 25 Ιουνίου δίνουμε ισχυρή εντολή στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα», υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.