«Στις 25 Ιουνίου, όλοι μαζί, βάζουμε τα θεμέλια για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που αγκαλιάζει την οικογένεια, που στηρίζει τους νέους ανθρώπους για να μένουν στον τόπο τους, που ενισχύει το δημόσιο σύστημα Υγείας με καλύτερες αμοιβές και υπηρεσίες προς τους πολίτες», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Από τον Δρυμό, όπου και βρέθηκε η Λαρισαία πολιτικός, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στα χωριά του νομού, τόνισε πως στις κάλπες της Κυριακής, οι πολίτες καλούνται να αφήσουν πίσω τους οριστικά το χθες και να δώσουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Στο χέρι μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Μπορούμε να έχουμε περισσότερα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας, της εργαζόμενης μητέρας, των νέων ζευγαριών. Με ουσιαστικά μέτρα, με σχέδιο και πρόγραμμα, όπως η ενίσχυση των πολυτέκνων οικογενειών, η δημιουργία νέου υπουργείου για την κοινωνική πολιτική και την οικογένεια, με προγράμματα για τη στέγαση των νέων οικογενειών.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, στέλνουμε, όλοι μαζί, ξεκάθαρο μήνυμα για ασφαλή αυτοδυναμία της ΝΔ. Η χώρα και ο τόπος μας χρειάζεται σταθερή, ισχυρή κυβέρνηση για να πάει μπροστά. Για να επιστραφεί στην κοινωνία το αναπτυξιακό μέρισμα που με τόσο κόπο “χτίσαμε” τα προηγούμενα χρόνια. Για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για ενίσχυση των εισοδημάτων. Για να μη μένει κανείς πίσω», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.