«Διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Και αυτό το καλύτερο είναι μια κυβέρνηση συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες, που υλοποιεί με σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα το πρόγραμμά της για την ευημερία όλων -χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κανένας να μένει πίσω. Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Την Κυριακή στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή την επίσκεψη του τέως προέδρου της ΝΔ και αντιπροέδρου του Ε.Λ.Κ., κ.Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Λάρισα, ενόψει των εκλογών της Κυριακής, η Λαρισαία πολιτικός τονίζει πως δεν υπάρχει εφησυχασμός και πως το μήνυμα των πολιτών στις κάλπες που ανοίγουν τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό -ιδιαίτερα για τον νομό Λάρισας, που μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Η κ.Καραλαριώτου, μαζί με τον κ.Μεϊμαράκη, τους συνυποψηφίους βουλευτές της ΝΔ και στελέχη της ΔΕΕΠ Ν.Λάρισας, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου, κ.Ιερώνυμο, πραγματοποίησαν περιοδεία στην πόλη της Αγιάς, ενώ στη Λάρισα μετέβησαν στο εκλογικό περίπτερο και το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους εθελοντές, αλλά και τους πολίτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο.

Να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του κ.Μεϊμαράκη ολοκληρώθηκε με συνάντηση παλιών και νέων στελεχών σε ξενοδοχείο της Λάρισας, όπου ο τέως πρόεδρος της ΝΔ και αντιπρόεδρος του ΕΛΚ τόνισε πως η Λάρισα μπορεί να έχει και 4η έδρα.

«Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη συνέπεια έργων και λόγων, αλλά και για το όραμα που έχει για την Ελλάδα. Με την ψήφο τους έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική σταθερότητα, για ανάπτυξη και ευημερία για όλους. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για μια ισχυρή, αυτοδύναμη Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και καλούμε όλους τους πολίτες να πάμε τον τόπο μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.