«Στέλνουμε, όλοι μαζί, ξεκάθαρο μήνυμα για ασφαλή αυτοδυναμία της ΝΔ, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η χώρα και ο τόπος μας χρειάζεται σταθερή, ισχυρή κυβέρνηση για να πάει μπροστά.

Για να επιστραφεί στην κοινωνία το αναπτυξιακό μέρισμα που με τόσο κόπο “χτίσαμε” τα προηγούμενα χρόνια. Για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για ενίσχυση των εισοδημάτων. Για να μη μένει κανείς πίσω», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης τη λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης, μαζί με συνυποψηφίους βουλευτές και στελεχών της ΝΔ, στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας της ΔΕΕΠ Ν.Λάρισας. Η κ. Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με παραγωγούς και πωλητές, αλλά και πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία.

«Οι άνθρωποι της λαϊκής αγοράς είναι το ισχυρό στήριγμα για τις τοπικές κοινωνίες, προσφέρουν ποιοτικά, φρέσκα, προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η κυβέρνηση της ΝΔ, παρά τις διαδοχικές κρίσεις, με σχέδιο και ορθολογικό προγραμματισμό στήριξε τα εισοδήματα των παραγωγών και των πολιτών, προχώρησε σε μείωση φόρων και αυξήσεις μισθών και συντάξεων, ενισχύοντας τα νοικοκυριά.

Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αξιολόγησαν τη δουλειά που έχει προηγηθεί, έχουν πειστεί για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Μένει να επιβεβαιωθεί, με τον πιο καθοριστικό τρόπο, αυτή η επιλογή, στις 25 Ιουνίου. Διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Και αυτό το καλύτερο είναι μια κυβέρνηση συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες, που υλοποιεί με σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα το πρόγραμμά της για την ασφάλεια και την ευημερία όλων», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.