«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Για μία Ελλάδα ασφαλή, που κάνει σταθερά βήματα προόδου, σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Για να πάμε τη χώρα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», υπογραμμίζει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης, δίνοντας δυναμικό «παρών» στην περιοδεία κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά και τη Σοφία Ζαχαράκη, στην επαρχία του νομού, όπου είχε την ευκαιρία για ακόμη μια φορά να συζητήσει με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες σε Ελασσόνα, Λιβάδι, Αμπελώνα, Μακρυχώρι, Λάρισα, Γιάννουλη, Νίκαια και Φάρσαλα.

«Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνον για τη συνέπεια έργων και λόγων, αλλά και για το όραμα που έχει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα παραγωγική, που αξιοποιεί τις ευκαιρίες και τους πόρους της νέας ΚΑΠ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, των ΕΣΠΑ.

Για μία Ελλάδα ασφαλή, που κάνει σταθερά βήματα προόδου, σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι η ασφάλεια και η σταθερότητα για τους πολίτες και τη χώρα», τονίζει η κ. Καραλαριώτου.