«Στέλνουμε, όλοι μαζί, ξεκάθαρο μήνυμα για ασφαλή αυτοδυναμία της ΝΔ, στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Η χώρα μας, ο τόπος μας χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση για να πάει μπροστά. Για αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, για ενίσχυση των εισοδημάτων, για να επιστραφεί στην κοινωνία το αναπτυξιακό μέρισμα που με τόσο κόπο “χτίσαμε” τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες του Τυρνάβου, με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών και στελεχών της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ, στην πόλη.

Oι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη της ΔΕΕΠ περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης, για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ.

«Σε όλη την Ελλάδα, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αξιολόγησαν τη δουλειά που έχει προηγηθεί, έχουν πειστεί για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα. Μένει να επιβεβαιωθεί, με τον πιο καθοριστικό τρόπο, αυτή η επιλογή, στις 25 Ιουνίου.

Μέχρι τότε, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Ο νομόςάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατή, πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Και αυτό το καλύτερο είναι μια κυβέρνηση συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες, που υλοποιεί με σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα το πρόγραμμά της για την ευημερία όλων», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.