«Δεν εφησυχάζουμε, δεν επαναπαυόμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Με σχέδιο και όραμα για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και τα Φάρσαλα θα κληθούν να επιβεβαιώσουν το μήνυμα που έστειλαν με την επιλογή τους οι πολίτες -στις προηγούμενες κάλπες- να αναδείξουν τη ΝΔ πρώτη δύναμη. Μπορούμε να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Από τα Φάρσαλα, η Λαρισαία πολιτικός υπογράμμισε πως το στοίχημα των εκλογών που έρχονται είναι να επιβεβαιωθεί η σταθερή πορεία της χώρας προς την πρόοδο -πορεία που μπορεί να εγγυηθεί, με έργα, μόνον η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η κ.Καραλαριώτου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους, επαγγελματίες και καταστηματάρχες στην τοπική, αλλά και τη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων.

Παράλληλα, πραγματοποίησε και ομιλία σε κεντρικό καφέ της πόλης, με την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι Φαρσαλινές και οι Φαρσαλινοί να είναι ιδιαίτερα θερμή.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, εδώ στην επαρχία των Φαρσάλων. Σε όλη την Ελλάδα, οι πολίτες εμπιστεύθηκαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αξιολόγησαν τη δουλειά που έχει προηγηθεί, έχουν πειστεί για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα.

Μένει να επιβεβαιωθεί, με τον πιο καθοριστικό τρόπο, αυτή η επιλογή στις 25 Ιουνίου. Μέχρι τότε, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για να πάμε τον τόπο μας μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Μπορούμε», σημείωσε η κ. Καραλαριώτου.