Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της σε θέματα, που έχουν σχέση με την ακρίβεια και την προστασία των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων εξαπέλυσε από τη Λάρισα η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ρ. Σβίγκου.

Η κ. Σβίγκου, η οποία πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Θεσσαλική πρωτεύουσα, ξεκαθάρισε -στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ- ότι υπάρχουν μέτρα, που μπορούν να ανακουφίσουν την κοινωνία, που δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα.

Όπως εξήγησε η γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν μέτρα που έχουν λάβει κι άλλες χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν την κοινωνία. “Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να στηρίξει τα λαϊκά νοικοκυριά, τους μικρομεσαίους και τους αγρότες. Ο μισθός στους περισσότερους δεν φτάνει για το τις πρώτες 10 ημέρες”.

Η κ. Σβίγκου χαρακτήρισε προσχηματική την διαγραφή του βουλευτή Α. Πάτση και ως την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. “Όλοι γνώριζαν τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση”, είπε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών δείχνει ότι “δεν υπάρχει όριο στην αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης”.

Η διήμερη περιοδεία της κ. Σβίγκου μαζί με όλες τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα έχουν ως στόχο, όπως εξήγησε η ίδια, να επικοινωνήσουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη της κοινωνίας. “Υπάρχει άλλος δρόμος ανάπτυξης για την κοινωνία επιβίωσης για τα νοικοκυριά και για τους εργαζομένους”.

Στις 19.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

ertnews.gr