Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και προσέφεραν, γονείς μαθητές και εκπαιδευτικοί της Ακαδημίας Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Παπανικολάου «MANELUNA KINDER ACADEMY»(Δημοτικό-Νηπιαγωγείο-Βρεφονηπιακός Σταθμός) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν οι μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού της Ακαδημίας οι οποίοι επισκέφθηκαν το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς ενώ παράλληλα τραγούδησαν τα κάλαντα στους παρευρισκόμενους.

Το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος ευχαρίστησε τα παιδιά και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη ενώ παράλληλα ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους μαθητές και τις οικογένειες τους.

Επιπλέον τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσέφεραν οι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Γιάννουλης για τις ανάγκες της Δομής.

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε κατόπιν ενέργειας της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου κα Αντωνίου Ειρήνη σε συνεργασία με τις υπεύθυνες των τμημάτων κ.κ. Κανιάτσου Ζωή, Χαρίτου Στέλλα, Τσιτώτα Ευτυχία και Μιχελάκη Άννα με πολλές ευχές για Καλές Γιορτές στις οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).