Τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής προσέφερε η «Ανθρώπινη Αγκαλιά» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η «Ανθρώπινη Αγκαλιά» είναι μια Δράση Εθελοντών ιδρύθηκε στην περίοδο της κρίσης του κορωνοϊού και έχει ως στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τα είδη παρέδωσε ο εκπρόσωπος του φορέα κ. Νικήτας Πριμηκύδης ο οποίος τόνισε τα παρακάτω: «ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε μια μεγάλη ανθρώπινη αγκαλιά για τους συμπολίτες μας .Μια αγκαλιά αρκεί! Μια αγκαλιά από μακριά! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλων σας.»

Τα προϊόντα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).