Το πρόγραμμα συσκέψεων και εκδηλώσεων της ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Μάη

Η ΚΟΒ Καμινάδων Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη στην πλατεία, στις 20:00. Θα μιλήσει ο Εκτορας Γάζος, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και του ΤΓ Καρδίτσας.

Κυριακή 29 Μάη

Η ΚΟΒ Ιτάμου Καρδίτσας οργανώνει σύσκεψη με γυναίκες, στις 20:00. Θα μιλήσει η Χαρά Κούτρα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

Η ΚΟΒ Φαρσάλων διοργανώνει εκδήλωση για τους 40 απαγχονισθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους συνεργάτες τους, στις 31 Μάη 1944, στον Δασόλοφο Φαρσάλων, στις 11:00 π.μ..

Δευτέρα 30 Μάη

Σύσκεψη της ΚΟΒ Κατασκευών Λάρισας, στις 19.30 στην αυλή του Εργατικού Κέντρου, με ομιλητή τον Στράτο Φράγκου, μέλος του ΤΓ Λάρισας.

Τρίτη 31 Μάη

Οι κλαδικές ΚΟΒ Καρδίτσας, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και η διέξοδος για τους λαούς, μέσα από τις εκδόσεις της "Σύγχρονης Εποχής"»,στις 19:00 στο πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού σχολείου Παυσίλυπου. Θα μιλήσει ο Αλέξης Ζορμπάς, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας.

Σάββατο 4 Ιούνη

Η ΚΟΒ Αμπελώνα διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους (ΕΑΣΑΔ) τον Μάη του '44, στις 19:30 π στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Γιάννης Παντελίδης, μέλος του Γρ. Περιοχής Θεσσαλίας.

Κυριακή 5 Ιούνη

Τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη (Καπετάν Γιώτη) αλλά και τον αγώνα του ΔΣΕ, η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση στη Σέκλιζα, στις 20:00,
στην πλατεία του χωριού, μπροστά στο Μνημείο του Αντάρτη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 11:30 π.μ., στα Περτουλιώτικα Λιβάδια. Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό-δημοτικό γλέντι.