Με το «Δον Καμίλο» ξεκινούν οι παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ. Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων της νέας θεατρικής σεζόν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης, μαζί με το σκηνοθέτη Άκυ Μητσούλη, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, πλαισιωμένοι από τους ηθοποιούς του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου.

Όπως επισήμανε ο αντιδήμαρχος «για ακόμα μια χρονιά, πρωτόγνωρο για τα θεατρικά δρώμενα της περιοχής, μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα καταφέρνει και ανεβάζει τρία θεατρικά έργα! Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που επιτυγχάνεται με τη διαρκή προσπάθεια και τη συνεχή εργασία όλων των συντελεστών, σε μια μεταβατική περίοδο και για τον πολιτισμό.

Το σίγουρο είναι ότι θα διανύσουμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεατρική περίοδο. Στην Αντιδημαρχία πάντα θέταμε τον πολιτισμό στην πρωτοκαθεδρία . Ο πολιτισμός δεν σταματάει, ανοίγει τους δρόμους που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου με τριάντα μέλη που συμμετέχουν στις παραστάσεις είναι και φέτος πανέτοιμο. Παρών…

Συμμετείχε σε αυτή τη μαγική διαδικασία που λέγεται θέατρο. Διαδικασία όπου ηθοποιοί και θεατές γίνονται ένα και όπου ο πολιτισμός χαράζει τα μονοπάτια για την ολοκλήρωση της ανθρώπινης οντότητας. Θέλω να συγχαρώ όσες και όσους μοχθούν για να επιτύχουν το αποτέλεσμα το οποίο είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό».

Παράλληλα ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης τόνισε: « Και φέτος το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει την πορεία των προηγούμενων ετών παρουσιάζοντας και πάλι τρία θεατρικά έργα καλώντας όλο τον κόσμο να τα απολαύσει. Δουλεύοντας σκληρά – κάτι για το οποίο πρέπει να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ηθοποιούς αλλά και τους συντελεστές του θεατρικού εργαστηρίου.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν με τη δημοφιλή πολιτική σάτιρα «Δον Καμίλο» στις 21 – 22 – 23 Απριλίου στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο έργα το καλοκαίρι στη φιλόξενη αυλή του νηπιαγωγείου Νίκαιας.