Τη δράση  για την ακόμη μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη συνεχίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις Λάρισας, οι οποίες διοργανώνουν συσκέψεις- συναντήσεις –ομιλίες  για να συζητηθεί η ανακοίνωση της ΚΕ με την εκτίμηση του αποτελέσματος της 21ης Μάη.

Μοναδικός αντίπαλος και πραγματική μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στη στρατηγική του κεφαλαίου και της ΕΕ, στο κοινό πρόγραμμα των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, μπορεί να είναι μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τις θέσεις και τη δράση του υπέρ των εργαζομένων και του λαού.

Τις  επόμενες  μέρες  θα πραγματοποιηθούν οι εξής συσκέψεις   και θα μιλήσουν οι Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Ν. Λάρισας 

Tην Κυριακή 28 Μαΐου

  • Στις 20:00 ο Θανάσης Αθανασιάδης θα μιλήσει στην ταβέρνα  «Δροσούλα» σε  συνάντηση   φίλων , οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος που οργανώνει η κομματική οργάνωση  της Γιάννουλης. 
  • Στις 19:30 η Μαρία Μπαρμπούτη θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφέ «Μουσικές Διαδρομές» που οργανώνει η κομματική οργάνωση Άγιου Αθανασίου- Ιπποκράτη –Αμπελοκήπων.


T
ην Δευτέρα 29 Μαϊου

  • Στις 19:30 ο Γιάννης Σκόκας θα μιλήσει σε εργαζόμενους της τοπικής αυτοδιοίκησης που οργανώνει η ΚΟΒ των ΟΤΑ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Παπακυριαζή 44.
  • Στις 20:00 η Μαρία Μπαρμπούτη θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφέ «Μικρός Κόσμος» που οργανώνει η κομματική οργάνωση  Εκπαιδευτικών


T
ην Τρίτη 30 Μαΐου

  • Στις 19:30 η Γιώργος Λαμπρούλης θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφέ «Μικρός Κόσμος» που οργανώνει η ΚΟΒ Δημόσιας Υγείας.

 

Tην Τετάρτη  31 Μαΐου

  • Στις 19:30 ο Γιάννης Σκόκας θα μιλήσει σε σύσκεψη στο μαγαζί «Ξυλάκια» 23ης Οκτώβρη και Νικηταρά γωνία που πραγματοποιεί η κομματική οργάνωση  του Άγιου Κωνσταντίνου