Οι εκδ. Άνω Τελεία διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Μια Μπερδεμένη Ιστορία» της Λαρισαίας συγγραφέως Κατερίνας Βασδέκη, την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 19:00 στο Wisedog (Σκυλοσόφου 3, Λάρισα). 

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι: - Κωνσταντίνα Καρυδάκη, δημοσιογράφος - Χρύσα Μαστοροδήμου, εκπαιδευτικός και ποιήτρια.

Στον χώρο θα εκτίθενται τα έργα του Μελά Καραγιάννη που κοσμούν την έκδοση. 

Θα τηρηθούν αυστηρά τα ισχύοντα μέτρα αποφυγής μετάδοσης του covid. 

Πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή της Κατερίνας Βασδέκη, δεμένη οργανικά με 28 υπέροχες ζωγραφιές του Μελά Καραγιάννη. 

Όνειρα. Όνειδος. Αιδώς, «Τι είπες;», «Ελπίδα, εσύ;», «Λάθος. Άλλος.», Χάθηκα στους διαλόγους, «Ποιος; Εσύ; Εσύ δεν παίζεις πουθενά.», Κάποτε ήσουν στο replay τώρα στο pause (ελπίζω). Μην πατήσεις stop πάγωσέ το μόνο, «Το όνειρο;», «Ποιος μιλάει; Ελπίδα, εσύ; Με ακούς;», Μ’ ακούς;, Μ’ ακούς;, Pause. Stop. Replay.

Η Κατερίνα Βασδέκη είναι θεατρολόγος. Ζει στη Λάρισα και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 

Η «Μπερδεμένη Ιστορία» είναι η πρώτη της ποιητική συλλογή. Έχει εκδώσει επίσης τα βιβλία: Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι Φίλοι του (Fagotto 2015), Ο Φλας και ο Μπακ (θεατρικό, Δωδώνη 2016). 

O Μελάς Καραγιάννης γεννήθηκε στην Τσεχία και μεγάλωσε στη Λάρισα. Στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία όπου παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στη Σχολή Καλών Τεχνών του Βερολίνου το 1998.

Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα σχεδίου με καθηγητή τον Φίλιππο Μάνο στη Θεσσαλονίκη και μαθήματα χαρακτικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου. Έχει κάνει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε ομαδικές, ενώ έργα του βρίσκονται σε συλλογές και Μουσεία (Μόνιμη συλλογή στην Ακτινοθεραπευτική Κλινική 2009 - Αίθουσα του Μαγνητικού Τομογράφου 2008 και το Εστιατόριο 2007 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας - Μόνιμη Συλλογή στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λαμίας 2007 - Ιδιωτικές συλλογές).