Η Λάρισα κέρδισε τον Θεσπρωτό με 2-0 στην Ηγουμενίτσα, για την 20ή αγωνιστική της Super League 2. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 34 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση, ενώ η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έμεινε στην προτελευταία θέση με εννιά βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 1’ έφτασαν στο γκολ, όταν ο Ογκμπόε κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτού για το 0-1 μετά από γέμισμα που έγινε στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο Θεσπρωτός από 43’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραστόκα. Ο Αντράντα βρήκε τον Ογκμπόε, που είδε το οριζόντιο δοκάρι να μην του επιτρέπει νέο γκολ, η μπάλα όμως έφτασε στον Πεντρόσο που βρήκε στην απέναντι πλευρά και δεξιά τον Νικολιά που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-2 στο 56'.

Σκόρερ: Ογκμπόε (1’), Νικολιάς (56’)

Συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Ραστόκα, Τρομπούκης, Ρούσης, Μαρτίνεζ, Παππάς (70′ Μπίκας), Δρίτσας, Κουέβας (56′ Πανταζέλος), Καραμποΐκης, Σάνι (56′ Χατζάκος).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Αθ. Παπαγεωργίου (57′ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (30′ λ.τ. Μαϊδανός), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης (70′ Νίνο), Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου (46′ Αντράντα) Ογκμπόε, Πεντρόσο, Μαυριάς (46′ Νικολιάς).

liganews.gr