Την παραίτησή του έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος της “Συμπαράταξης Λαρισαίων” Μιχάλης Αναστασίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 υπέβαλα την παραίτησή μου, ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μαμάκο.

Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Αφ’ ενός νοιώθω λύπη, γιατί αφήνω αυτό το χώρο που αγάπησα και υπηρέτησα για δύο θητείες , αφ’ ετέρου νοιώθω ικανοποίηση, γιατί πιστεύω ότι προσέφερα όλες μου τις δυνάμεις για την πόλη και τους συμπολίτες μου.

Όμως αποτελεί κανόνα της πολιτικής, και όχι μόνο, ζωής, κάθε κύκλος που ανοίγει, κάποια στιγμή κλείνει. Αυτή η στιγμή ήρθε και για μένα. Ευχαριστώ θερμά τον πρ. Δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του καθώς και την αξία της Συμπαράταξης η οποία μας οδήγησε σε μια κοινή και δημιουργική πορεία.

Του εύχομαι ολόψυχα υγεία και ευτυχία. Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους για την αρμονική συνεργασία όλων των ετών. Τέλος ευχαριστώ θερμά και τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι ήμουν αντάξιος της επιλογής τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη δημοτική ομάδα της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» καταλαμβάνει η δικηγόρος και π. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Νικολέττα Μπασδέκη.