Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Νίκαιας. Ανακατασκευάστηκε γήπεδο διαστάσεων 92.80 x 39.60 μ. με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής (δίκτυο αποστράγγισης, χλοοτάπητας πάχους 30 εκ., αυτόματο αρδευτικό δίκτυο μέσω ηλεκτροβανών, αναδυόμενοι περιστροφικοί εκτοξευτές νερού κ.λπ.)

Η ανακατασκευή του βοηθητικού γηπέδου εντάσσεται στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων της Νίκαιας συνολικού προϋπολογισμού 730.000,00 € και περιλαμβάνει εκτός από το βοηθητικό γήπεδο την ανακατασκευή έξι υφιστάμενων γηπέδων τένις, την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο κυρίως γήπεδο ποδοσφαίρου, την εγκατάσταση ταρτάν και την αποκατάσταση των υπόλοιπων επιφανειών στο στάδιο του οικισμού, την κατασκευή ενός νέου γηπέδου βόλευ και την κατασκευή ενός νέου γηπέδου beach βόλευ.

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου 5Χ5 στην τοπική κοινότητα του Αρμενίου του Δήμου Κιλελέρ.

Πρόκειται για ένα γήπεδο διαστάσεων 42Χ22 μ. και συνολικής επιφάνειας 1.170 μ2. Ο συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε είναι σε συμμόρφωση της FIFA LABORATORY TEST REPORT και σύμφωνα με τα απαιτούμενα πρότυπα και ISO.

Με την ολοκλήρωση του γηπέδου, από τον Δήμο Κιλελέρ εκτιμούν ότι οι αθλούμενοι θα το «αγκαλιάσουν». Στο γήπεδο μπορούν να προπονούνται οι ακαδημίες ποδοσφαίρου, ερασιτεχνικές ομάδες ώστε να κάνουν προπονήσεις αποκατάστασης καθώς και να αθλούνται – ψυχαγωγούνται οι κάτοικοι του Αρμενίου αλλά και των γύρω κοινοτήτων.

Την ολοκλήρωση των εργασιών είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι αντιδήμαρχοι Ελ. Ζωιοπούλου, Αν. Ρεντζιάς, Αχ. Χατζούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Ακριβούλης, Σ. Θεοχαρόπουλος και Ε. Παπαγιαννούλης, οι πρόεδροι Γ. Ψαρούλης και Κ. Κολοβός και το μέλος του Τ.Σ Αρμενίου Σ. Ξανθόπουλος.