Σε μια από τις πλέον σημαντικές συναντήσεις, η οποία είχε στο επίκεντρο την Παράδοση και τον Πολιτισμό, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Ο λόγος για την εξαίρετη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας που αποτέλεσε ορόσημο, καθώς τα μέλη και οι φίλοι του φορέα αντάμωσαν μετά από περίπου δύο χρόνια σε ένα γεμάτο ζεστασιά απογευματινό, όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί την πρόεδρο Βασιλική Παπαγιάννη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως επίσης τον διευθυντή και εξαίρετο χοροδιδάσκαλο Δημήτρη Τσιπλακούλη, για όσα ξεχωριστά προσφέρει το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας, τα οποία το καθιστούν πόλο έλξης σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στη συνέχεια η εκδήλωση κορυφώθηκε όταν η αντιπρόεδρος και έφορος της Ιματιοθήκης Παναγιώτα Σούρλα-Αβραμοπούλου παρουσίασε όμορφες νυφικές ενδυμασίες, τις οποίες φορούσαν κοπέλες από τη χορευτική ομάδα του Λυκείου.

Μια απτή απόδειξη του πλούτου που διαθέτει η Ιματιοθήκη, ενώ η παρουσίαση εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Το Λύκειο Ελληνίδων Λάρισας πρωταγωνιστεί στην κοινωνική ζωή του τόπου, αποτελώντας φάρο Πολιτισμού και θεματοφύλακα της Παράδοσης.

Η παρουσία του έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της περιοχής μας κατακτώντας το κοινό, όπου παρουσιάστηκε, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται η άοκνη προσπάθεια της Διοίκησης και το μεράκι των μελών του, δημιουργώντας ένα σύνολο με μοναδικό αποτύπωμα στο πολιτιστικό στερέωμα.

Ευθύνη και καθήκον μας είναι να υποστηρίξουμε έμπρακτα το έργο του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τον πλούτο της Παράδοσης στις νέες γενιές που έχουν πολλά να διδαχθούν από τη λαμπρή πορεία του.

Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του Διοικητικού Συμβουλίου, των δασκάλων και των μελών ώστε η εξαίρετη δουλειά τους να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κοινωνία μας» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.