Το μυριστήκατε; Η Pet Nanny Greece σε συνεργασία με τοπικές, pet-friendly καφετέριες της Λάρισας διοργανώνουν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενώσετε τα στοιχεία και να πάτε για καφέ με το σκυλάκι σας. Εκεί, οι εργαζόμενοι θα εντοπίσουν τον τετράποδο φίλο μας και μαζί με τον καφέ σας, θα αποκαλυφθεί και το πολυπόθητο βραβείο! Όλα τα σκυλάκια που θα… μυριστούν το θησαυρό κερδίζουν χειροποίητο σκυλομπισκοτάκι (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Τα πρώτα 40 σκυλομπισκότα σας περιμένουν!

Έτοιμοι; Φύγαμε!

Στοιχεία για την πρώτη καφετέρια:

● Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης

● Έχει πάρει το όνομά της από μια διάσημη πλατεία της Βαρκελώνης

● Βρίσκεται στην αρχή ενός πολυπερπατημένου πεζόδρομου που οδηγεί στο μεγαλύτερο αρχαίο μνημείο της Λάρισας

Αν δεν είστε ακόμα σίγουροι ότι το βρήκατε, ακολουθήστε την Pet Nanny Greece σε Facebook και Instagram και ανακαλύψτε περισσότερα στοιχεία στα stories της!

Η φιλοσοφία της Pet Nanny Greece είναι ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας, για αυτό και θέλει να υποστηρίξει τους ιδιοκτήτες ώστε να έχουν τα ζωάκια τους παντού μαζί. Ζούμε με τα κατοικίδιά μας ένα σύντομο μέρος της ζωής μας, αλλά εκείνα ζουν μαζί μας όλη τους τη ζωή!

Η Pet Nanny Greece παρέχει υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας κατοικιδίων στις διακοπές σας, και από φέτος ταξιδεύει μαζί σας σε κάθε προορισμό εντός και εκτός Ελλάδας, για να μην αποχωριστείτε το σκυλάκι σας στις γιορτές. Αν παρόλα αυτά είναι αναγκαίο να μείνει πίσω, η Pet Nanny Greece από το 2018 κάνει φύλαξη κατοικιδίων στο χώρο σας, έτσι ώστε το κατοικίδιό σας να μην αλλάξει περιβάλλον και να κάνετε όλοι ξέγνοιαστες διακοπές!

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε την Pet Nanny Greece στο Facebook: The Pet Nanny Greece https://www.facebook.com/PetNannyGreece/ Ιnstagram: pet.nanny_gr https://www.instagram.com/pet.nanny_gr