Το πιο αγαπημένο παζάρι των Λαρισαίων άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο γνωστό πλέον στέκι στην οδό Κουμουνδούρου 4 και μας υποδέχεται με εκατοντάδες συλλεκτικά, παλιά κι αγαπημένα αντικείμενα. Το 22ο παζάρι «Παλιά κι Αγαπημένα» που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας θα λειτουργεί έως την Τρίτη 8 Νοεμβρίου με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.

Και φέτος το παζάρι υλοποιείται χάρη στη συμβολή εκατοντάδων φίλων, φορέων, επιχειρήσεων και εθελοντών σε χώρο που προσφέρει ευγενικά το Ίδρυμα Σ. Ζιαζιά.

Πρόκειται για μια ετήσια γιορτή αγάπης και προσφοράς που διοργανώνεται από το 2002 με αμείωτη αγάπη και ενθουσιασμό και λειτουργεί ως τόπος γνωριμίας με τον Σύλλογο και τις δράσεις του, ως τόπος συνάντησης παλιών νέων μελών αλλά και ενημέρωσης της κοινότητας. Η ιδέα για τη διοργάνωση του bazaar «Παλιά κι Αγαπημένα» ξεκίνησε από φίλους του Συλλόγου κατά τα πρώτα έτη λειτουργίας του και με το πέρασμα των χρόνων κατέληξε να είναι το γεγονός της χρονιάς.

Πως λειτουργεί

Κατά τη διάρκεια του χρόνου Λαρισαίοι και Λαρισαίες προσφέρουν στον Σύλλογο παλιά κι αγαπημένα συλλεκτικά και χρηστικά αντικείμενα, όπως παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, δίσκους βινυλίου, cd, κόμικς, πίνακες, κουζινικά είδη, αξεσουάρ ένδυσης, κοσμήματα, κεντήματα και διακοσμητικά. Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου ταξινομούν και φρεσκάρουν τα αντικείμενα που συλλέχθηκαν και τα εκθέτουν σε μια πρωτότυπη vintage αγορά. Με αυτόν τον τρόπο τα παλιά αντικείμενα του ενός γίνονται τα αγαπημένα αντικείμενα κάποιου άλλου, έναντι μιας ελάχιστης δωρεάς για την υποστήριξη του Συλλόγου.

Στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας, είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την προσφορά της τοπικής κοινωνίας.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο τα άτομα με αυτισμό θα μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να ζουν ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας.

INFO:
Που: Κουμουνδούρου 4, Λάρισα (πλησίον Μεγ. Αλεξάνδρου)
Πότε: 31/10/22 – 8/11/22
Ωράριο: 10 π.μ.- 10 μ.μ.
Πληροφορίες: Τ. 2410-613112 (Δευτέρα έως Παρασκευή 8 π.μ. έως 4 μ.μ.).
www.autismthessaly.gr
www.dikaioma.autismthessaly.gr