Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στο Επιμελητήριο Λάρισας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης συνοδευόμενος στο πάνελ από τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Δημήτρη Παπαλέξη και την υπεύθυνη προγραμμάτων ανάπτυξης και δημοσίων σχέσεων κα Δήμητρα Βασιλάκου.

Αναπτύχθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν στην αγωνιστική επικαιρότητα της ομάδας, απολογισμός δράσεων και αξιολόγηση των εξελίξεων στην έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, ζητήματα οικονομικά και κοινωνικά και οι προσδοκίες που παράγονται από το καλό θέαμα και τη βαθμολογική αναρρίχηση της ΑΕΛ κλείνοντας 1η το 2023.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε για νέο πρόγραμμα προνομίων από επιχειρήσεις χορηγούς και συνεργάτες στα εισιτήρια διαρκείας, τις κοινές δράσεις με όλους τους εμπορικούς συλλόγους του Νομού Λάρισας καθώς και τις συνέργειες με τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού και για τις ενέργειες και τις επισκέψεις που θα γίνουν την εορταστική περίοδο.

Έμφαση δόθηκε στο νέο project που σχεδιάζεται να τρέξει άμεσα, σε συνέχεια του επιτυχημένου “Fair Play” στα σχολεία, ένα Αθλητικό Θεματικό Πάρκο στο AEL FC ARENA απευθυνόμενο σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μουσειακό κι εκπαιδευτικό χαρακτήρα προάγοντας παράλληλα τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» με μηνύματα κατά της βίας στα γήπεδα και στη ζωή γενικότερα.

Ο κ. Νταβέλης απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις δημοσιογράφων και απηύθυνε κάλεσμα σε φιλάθλους κι επιχειρήσεις για δυναμική στήριξη στην βυσσινί αγαπημένη των Λαρισαίων, ώστε όλοι μαζί να χαρούμε την επίτευξη των στόχων τους επόμενους μήνες, γεμίζοντας το γήπεδό και δίνοντας καταλυτική βοήθεια στις προσπάθειες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και κυρίως των ποδοσφαιριστών.