Χρηματικό ποσό, ύψους 90.000 ευρώ, περιείχε το ΑΤΜ στο σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στη Γιάννουλη, το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι παρά το γεγονός ότι το κατάστημα και η γύρω περιοχή είχαν νερό ύψους 1,5 μέτρων.
Η διάρρηξη υπολογίζεται ότι έγινε την περασμένη Τετάρτη και αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, ωστόσο οι δράστες την πάτησαν καθώς οι κασετίνες των χαρτονομισμάτων περιείχαν χρωματοπαγίδες οι οποίες όταν ανοιχτούν βάφουν και αχρηστεύουν τα χαρτονομίσματα. Μάλιστα επιτόπου βρέθηκε μια κασετίνα ανοιγμένη γεμάτη χρώμα, ενώ τις υπόλοιπες τρεις τις πήραν μαζί τους.
Οι κλέφτες, που μπήκαν στο κατάστημα από το πίσω μέρος, βρήκαν κάποια χρήματα στο χρηματοκιβώτιο του σούπερ μάρκετ που βρισκόταν στο γραφείο του διευθυντή το οποίο και διέρρηξαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιείχε λίγες χιλιάδες ευρώ, καθώς ο κύριος όγκος των χρημάτων είχε παραληφθεί λίγη ώρα πριν την εκκένωση από εταιρεία φύλαξης.
Παρά τις δυσκολίες του νερού οι διαρρήκτες είχαν μεγάλη άνεση χρόνου καθώς έξω λόγω της πλημμύρας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν υπήρχε ψυχή.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα, Ελευθερία)