Ορκίστηκε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθανάσιος Νασιακόπουλος , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και οι πρόεδροι με τους συμβούλους των Κοινοτήτων που απαρτίζουν τον Δήμο. Η τελετή έλαβε χώρα παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου και πλήθους κόσμου.

Η ορκωμοσία τελέστηκε σε βαρύ κλίμα λόγω του αιφνίδιου όσο και αδόκητου θανάτου του επανεκλεγέντος Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αρμενίου Δημητρίου Καραμήτρου. Στην αρχή της ομιλίας του ο Δήμαρχος βαθύτατα συγκινημένος χαρακτήρισε την απώλεια του συνεργάτη του δυσαναπλήρωτη. «Σήμερα χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας» ανέφερε. Χαρακτήρισε δε τον εκλιπόντα τίμιο και φιλότιμο που εκτός της επιτυχημένης του θητείας ως Πρόεδρος, ανάλωσε κάθε ικμάδα των δυνάμεών του για την αντιμετώπιση των συνεπειών των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν με σφοδρότητα το Αρμένιο.

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Αθανάσιος Νασιακόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Ιδιαίτερη μέρα για όλους μας η σημερινή. Είναι η μέρα της ορκωμοσίας που σηματοδοτεί την αρχή της πενταετίας για τη δημοτική μας αρχή. Μια τέτοια μέρα όλοι προσδοκούμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα, να αναζητήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η δημοτική αρχή έρχεται να συνεχίσει το δημιουργικό έργο της προηγούμενης. Έρχεται να συνεχίσει την ειλικρινή συνεργασία με όλες και όλους τους άξιους, τους ικανούς, τους ενεργούς, τους δημιουργικούς και γενικά με το σύνολο των πολιτών του Δήμου μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις έτσι ώστε στην επόμενη πενταετία να έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους, για τους αγρότες, για τις γυναίκες, τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, για όλα τα άτομα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των οικογενειών τους.

Κυρίες και κύριοι,
Η πενταετία που έρχεται αποτελεί για μένα και τους συνεργάτες μου έναν διαρκή αγώνα για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση των έργων, για την περαιτέρω διευθέτηση και την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας.
Οι κοινωνίες των χωριών μας ειδικότερα εκείνες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του προηγούμενου Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζουν καθημερινά ένα σύνολο προβλημάτων. Η κάλυψη με νερό περισσοτέρων από 180.000 καλλιεργήσιμων στρεμμάτων γης, είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο για ολόκληρη την Ευρώπη. Το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει αφήσει πολλούς «άνεργους» αγρότες. Τα κτήματά τους δεν θα μπορέσουν να καλλιεργηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο δυστυχώς δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Για αυτούς τους αγρότες τίθεται επιτακτικό το ζήτημα της προσωπικής και οικογενειακής επιβίωσης το οποίο επιτείνεται λόγω της συνεχούς μείωσης του εισοδήματος τους, της ανεργίας των νέων και της αβεβαιότητας του αύριο. Στη νέα μας θητεία καλούμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, όπως κάναμε από την πρώτη ημέρα, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καταστροφής που έπληξε τους συνδημότες μας.

Καλούμαστε να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο που ξεκινήσαμε πριν από εννιά χρόνια, με την άριστη συνεργασία των Προέδρων και των μελών των τοπικών Κοινοτήτων αλλά των υπαλλήλων του Δήμου μας. Το ποσοστό του 71%, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη την επικράτεια, που μας έδωσαν απλόχερα οι πολίτες του Δήμου Κιλελέρ ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη τους, μας δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες. Καλούμαστε λοιπόν να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους, να είμαστε καθημερινά αρωγοί και συμπαραστάτες τους προωθώντας λύσεις στα προβλήματά τους, διεκδικώντας δυναμικά καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους μας.
Στη νέα μας θητεία, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη χρηστή διαχείριση του Δήμου όπως πράξαμε και στις δύο προηγούμενες θητείες. Και ήταν αυτή, η χρηστή διαχείριση που μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε έναν ισορροπημένο οικονομικά Δήμο, έναν Δήμο που ενσωματώνει τις νέες τεχνολογίες, που σχεδιάζει και να εκτελεί ιδιαίτερα σημαντικά έργα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η χρηστή διαχείριση μας έδωσε εν τέλει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν Δήμο δίκαιο και αλληλέγγυο για τους συμπολίτες μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο τον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη μέσα σε συνθήκες απόλυτης και αδιαπραγμάτευτης διαφάνειας. Η φράση «όλα στο φως» δεν είναι για τη δημοτική μας αρχή ένα γράμμα κενό. Μια προεκλογική εξαγγελία. Είναι συστατικό στοιχείο της καθημερινής μας λειτουργίας και του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε τη λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι ξεκινήσαμε το 2014 και έτσι θα πορευτούμε και σε αυτήν την πενταετία.

Θα πορευτούμε και στη νέα μας θητεία λογοδοτώντας για τα πεπραγμένα της δημοτικής μας αρχής τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, το ανώτατο όργανο του Δήμου, όσο και στους συνδημότες, μας μέσα από τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων. Εξάλλου όπως διακηρύξαμε από την πρώτη μας θητεία το 2014 στο πρόγραμμά μας η σύνθεση των απόψεων και ο ειλικρινής διάλογος είναι αυτά του επιλύουν τα προβλήματα των κοινωνιών.

Συνεπώς η καθημερινή επαφή με όλους τους συντοπίτες μας, η ανοιχτή πόρτα του γραφείου του Δημάρχου, το άνοιγμα των δημαρχείων στις πρώην δημοτικές ενότητες, η διαρκής επικοινωνία με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και η καθημερινή παρουσία μας στα χωριά συνεχίζουν να αποτελούν τις βασικές αρχές λειτουργίας του Δήμου μας.

Αγαπητοί μου συνδημότες,

Στη νέα μας θητεία καλούμαστε να διεκπεραιώσουμε τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στο πόσιμο νερό, την αποχέτευση στους μεγαλύτερους οικισμούς, στο αρδευτικό και στην αγροτική οδοποιία. Επιπλέον, πρωταρχικός μας στόχος είναι αναβαθμίσουμε περαιτέρω τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, να στηρίξουμε κι άλλο τις πολιτιστικές δράσεις, και τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.
Γι’ αυτά τα κορυφαία ζητήματα, διεκδικήσαμε τους απαραίτητους πόρους και τα προωθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια που ασκήσαμε τη διοίκηση.
Υποσχόμαστε ενώπιόν σας, σήμερα, ημέρα της ορκωμοσίας μας, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με πρωτόγνωρο ζήλο. Ο αγώνας είναι κοινός και σε αυτόν θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι.

Στο πλαίσιο αυτής της πεποίθησης, σας καλούμε να εκφράζετε τις απόψεις αλλά και την εποικοδομητική κριτική σας για όλα τα ζητήματα που άπτονται των δημοτικών θεμάτων. Ζητούμε την ενεργό συμμετοχή όλων των κοινωνικών ομάδων του Δήμου. Επιστήμονες, εργαζόμενοι, γυναίκες, σύλλογοι, απλοί πολίτες και όλο το παραγωγικό δυναμικό, καλείστε να καταθέτετε τεκμηριωμένα τις απόψεις σας για να πραγματοποιηθούν εκείνα τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα. Σε αυτήν την πενταετία είναι χρέος μας να αναδείξουμε περαιτέρω και να υλοποιήσουμε την ιδέα του εθελοντισμού. Είναι επιβεβλημένη η ενεργή συμμετοχή μας στους φορείς και συλλόγους του Δήμου μας. Όλες και όλοι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία για να ζήσουν τα παιδιά μας.

Ο Δήμος Κιλελέρ, έχω την πεποίθηση ότι πρέπει και μπορεί να είναι πρωτοπόρος στις εξελίξεις. Από αυτή τη θέση καλούμε ειδικά τους νέους, το μέλλον του τόπου μας, να έρθουν κοντά μας και να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Εμείς όπως με σαφήνεια το διακηρύξαμε, στηρίξαμε, αναδείξαμε και υλοποιήσαμε τις όποιες πρωτοβουλίες που αφορούσαν στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις κοινωνικές δομές. Παράλληλα όμως θεωρούμε ότι συμβολή της εμπειρίας των συμπολιτών μας είναι αναντικατάστατη. Αυτό το μείγμα μπορεί να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες που όλοι οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.
Μόνο έτσι θα επιτύχουμε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είναι σαφές σε όλους εμάς που υπηρετούμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι αποτελεί τον κατ’ εξοχήν λαϊκό θεσμό ο οποίος μπορεί να ενώνει τις διαφορετικές απόψεις, να υπερβαίνει τοπικισμούς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αν συνεχίσουμε να αξιοποιούμε τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας, στο τέλος της πενταετίας όλες και όλοι θα υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι ζούμε σε έναν σύγχρονο και δυναμικό Δήμο ο οποίος απαρτίζεται από ενεργούς πολίτες.

Κυρίες και Κύριοι,
η εκλογική διαδικασία, κορυφαία εκδήλωση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, δημιουργεί τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες με σαφώς θεσμοθετημένους ρόλους. Είναι βέβαιο ότι δεν αρμόζουν η αλαζονεία και οι εγωιστικές συμπεριφορές σε περίπτωση εκλογικής νίκης αλλά ούτε η πικρία, η στείρα αντιπολίτευση και ο αδικαιολόγητος εκνευρισμός όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. Αυτό που επιβάλλεται είναι να σταθούμε όλοι, για ακόμα μια φορά, στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουμε το θεσμικό ρόλο που μας ανατέθηκε από τον κυρίαρχο λαό. Οφείλω όμως, στο σημείο αυτό να τονίσω με κάθε ειλικρίνεια ότι τόσο η μείζονα όσο και η ελάσσονα αντιπολίτευση στάθηκε και στις δύο θητείες της δημοτικής μας αρχής στο ύψος της, χωρίς φανατισμούς και μισαλλοδοξίες συμβάλλοντας με το θεσμικό της ρόλο στην περαιτέρω εξέλιξη του Δήμου μας. Είμαι πεπεισμένος ότι και οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης και σε αυτήν την θητεία θα ανταποκριθούν πλήρως στις υποχρεώσεις τους συνεργαζόμενες με τη δημοτική αρχή επ’ ωφελεία όλων.
Επιτρέψτε μου τώρα, εκφράζοντας τα ειλικρινή μου συναισθήματα, να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στα άτομα που πλαισίωσαν το συνδυασμό μας. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τις υποψήφιες και τους υποψηφίους που συμμετείχαν στο συνδυασμό μας για τον δίκαιο και ειλικρινή αγώνα που έδωσαν κατά την προεκλογική περίοδο. Τους διαβεβαιώνω ότι στην πενταετία που έρχεται προτίθεμαι να αξιοποιήσω όλες και όλους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Να ευχαριστήσω επίσης και εκείνους τους συνεργάτες μου που για προσωπικούς λόγους δεν ήταν υποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές. Το έργο που άφησαν πίσω είναι δείγμα της προσφοράς και της αξίας τους.
Αγαπητοί μου συνδημότες
Να είστε βέβαιοι ότι έχω απολύτως κατανοήσει τις μεγάλες ευθύνες που συνεπάγεται η θέση του δημάρχου. Στόχος μου είναι να κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ανταποκριθώ στις νέες προκλήσεις και να δικαιώσω για ακόμα μια φορά τις προσδοκίες σας. Δηλώνω δε ενώπιον σας ότι θα συνεχίσουμε εγώ και οι συνεργάτες μου, να βρισκόμαστε πολεμιστές στην πρώτη γραμμή. Εσείς μας καθοδηγείτε, εσείς με το αλάνθαστο ένστικτό σας μας δείχνετε το δρόμο.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Σας ευχαριστώ που τιμήσατε την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής η οποία επιβεβαιώνει την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία. Τις ελεύθερες και ακηδεμόνευτες εκλογές».
Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χρήστος Κέλλας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, και Ευαγγελία Λιακούλη, ο Κώστας Χατζηκωνσταντίνου ως εκπρόσωπος του βουλευτή Χρήστου Καπετάνου, και, ο νεοεκλεγής Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Κώστας Τζανακούλης, οι νεοεκλεγείσες Περιφερειακές Σύμβουλοι Μαρία Γαλλιού και Ανδριάνα Κομήτσα, η εκπρόσωπος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, και ο Διοικητής του ΑΤ Κιλελέρ Αθανάσιος Μπαντής.

Οι εκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΒΑΡΔΑΚΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ, ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΖΩΙΟΠΟΥΛΟΥ –ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΣΙΧΙΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΜΑΞΙΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΖΩΗ, ΖΟΥΜΠΕΛΟΥΛΗ - ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ, ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΛΚΟΥΛΗ - ΚΑΡΑΚΟΖΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΚΑΡΥΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Αγίου Γεωργίου ΝΑΝΟΥΛΗ - ΛΙΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Αγίων Αναργύρων ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρόεδρος, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Αγναντερής ΣΚΡΙΜΠΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Αρμενίου ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Βουναίνων ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ Πρόεδρος, ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Γαλήνης ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Πρόεδρος, ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Γλαύκης ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρόεδρος, ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΥ- ΓΚΟΥΝΤΟΥΒΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Διλόφου ΜΠΑΚΑΡΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Δοξαρά ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ελευθερίου ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πρόεδρος, ΑΡΑΠΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΔΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ζαππείου ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Πρόεδρος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Καλαμακίου ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Πρόεδρος, ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κιλελέρ ΣΒΕΡΩΝΗ - ΖΙΟΜΠΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Πρόεδρος, ΦΤΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κραννώνος ΤΣΙΑΓΚΛΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κυπαρίσσου ΚΑΝΕΨΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μαυροβουνίου ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μεγάλου Μοναστηρίου ΚΥΡΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πρόεδρος, ΒΛΑΪΔΗ ΝΙΚΗ, ΓΚΑΝΟΥΛΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μελίας ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πρόεδρος, ΠΑΡΑΠΑΝΗΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μελίσσης ΔΕΣΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Πρόεδρος, ΝΑΧΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μελισσοχωρίου ΡΟΪΔΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πρόεδρος, ΧΑΡΟΥΛΗ ΒΑΙΑ, ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μικρού Βουνού ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πρόεδρος, ΤΣΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μοσχοχωρίου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Μύρων ΡΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ Πρόεδρος, ΜΗΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΛΙΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ναμάτων, ΣΩΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Νέας Λεύκης ΚΟΥΡΕΟΥΔΗ ΠΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Νέου Περιβολίου ΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πρόεδρος, ΚΟΚΟΤΣΙΚΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΑΝΘΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Νέων Καρυών ΜΟΥΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Πρόεδρος, ΠΑΣΧΟΥΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΝΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρόεδρος, ΤΣΙΤΖΙΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΝΕΣΤΩΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Νίκης ΒΕΡΓΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Πρόεδρος, ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΜΑΝΗ - ΜΠΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ομορφοχωρίου ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρόεδρος, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΑΝΙΔΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Πλατυκάμπου ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Πρόεδρος, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Σωτηρίου ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πρόεδρος, ΤΣΙΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Χάλκης ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πρόεδρος, ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΝΤΟΓΚΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Χαράς ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Πρόεδρος
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ψυχικού ΓΚΑΜΠΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πρόεδρος