Ο 3ος Καλλιτεχνικός και Συγγραφικός Διαγωνισμός των αρχείων ολοκληρώθηκε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας καλλιτέχνες και συγγραφείς που δημιούργησαν και αυτή τη χρονιά έργα πλούσια σε έμπνευση και καλαισθησία.

Τα έργα της καλλιτεχνικής δημιουργίας αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε γι αυτό το σκοπό. Για διάστημα δέκα ημερών θαυμάστηκαν και ψηφίστηκαν από το κοινό. Ήταν όλα υπέροχα, ωστόσο τα έργα που προηγήθηκαν ήταν:

Πρωτοβάθμια

1ο βραβείο (Νο 61) της Μαρίας Αργυροπούλου Δημοτικού από τη Λέσχη Πολιτισμού Νεάπολης,

2ο βραβείο (Νο 16) Τριαντάφυλλος Τσιαγκάλης Β’ Δημοτικού από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας,

3ο βραβείο (Νο 57) Άννα Κασίμη Β’ Δημοτικού από το 10ο Δημοτικό σχολείο Καλλιθέας Αττικής,

Δευτεροβάθμια

1ο βραβείο (Νο 1) Σταυρούλα Τσιάλτα Β’ Λυκείου από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας,

2ο βραβείο (Νο6) Κωνσταντίνος Ζαχαρής Α’ Γυμνασίου από τη Λέσχη Πολιτισμού Μύλου Παπά,

3ο βραβείο (Νο 5) Μαρία Μούτζου Α’ Λυκείου από τη Λέσχη Πολιτισμού Μύλου Παπά.

Τα κείμενα που επιλέχθηκαν από την επιτροπή ήταν: Η Μαθητική ζωή / της Μαρίας Κουράβα Ε’ Δημοτικού από το ΚΔΑΠ Brainfit, Στα ίδια βουνά συντροφιά με ένα βιβλίο/ της Μαρίας - Κλεοπάτρας Παπαευθυμίου από το 4ο Γυμνάσιο Λάρισας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που βοήθησαν σε αυτή τη προσπάθεια, τους εκπαιδευτικούς των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων και τις
εκπαιδευτικούς που επέλεξαν τα κείμενα Εύη Γίτσα εκπαιδευτικό-συγγραφέα και Δέσποινα Μήτσιου φιλόλογο-υποψήφια διδάκτορ.

Η έκθεση και η απονομή των πρώτων βραβείων και επαίνων όλων των συμμετοχών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 17:30, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας (28ης Οκτωβρίου 9).

Θα σας περιμένουμε να θαυμάσουμε μαζί τα έργα και να παρακολουθήσουμε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα των ΓΑΚ Λάρισας.