Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;


ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σου και σε στηρίζει. Εξερευνάς νέους στόχους, ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία, οι ιδέες σου πολλαπλασιάζονται. Κάνεις εποικοδομητικές επαφές. Δες πώς μπορούν να προχωρήσουν τα σχέδιά σου. Αφροδίτη και Ήλιος ευνοούν τους έρωτές σου. Από τις 12 απελευθερώνεσαι, φλερτάρεις, ανοίγεσαι και κάνεις διάλογο. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Απόφυγε την κτητικότητα και πρόσεξε ποιον εμπιστεύεσαι, μην μπλέκεις έρωτα με χρήμα, γιατί στο τέλος θα νιώσεις αδικημένη. Αν είσαι μόνη, περιτριγυρίζεσαι από φίλους, γνωστούς και κάνεις νέες γνωριμίες. Ο οικονομικός τομέας θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, καθώς ο Άρης στις αρχές του μήνα σχηματίζει σύνοδο με Ουρανό και τετράγωνο με Κρόνο. Περιόρισε την καταναλωτική σου δράση, γιατί μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες και να βγεις εκτεθειμένη.

ΤΙΡ: Απόφυγε την ταχύτητα και τη βιασύνη.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ξεχνάς τις δυσκολίες του παρελθόντος. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε καλεί σε ενδοσκόπηση. Η σύνοδός του με τον Άρη σε ξεσηκώνει για επανάσταση, ρισκάρεις, ενώ το τετράγωνο Άρη/Κρόνου σε τιμωρεί. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις το παρόν, να κοιτάξεις μπροστά και να βρεις τις ισορροπίες σου. Με τον Ήλιο, διεκδικείς τις συναισθηματικές σου προσμονές. Με την Αφροδίτη, από τις 12, μπορεί να εμφανιστεί ένας έρωτας από το παρελθόν ή μπορεί να νιώσεις νοσταλγία, αλλά και την ανάγκη να ζήσεις την οικογενειακή θαλπωρή. Ο Άρης, από τις 20, σε τονώνει, σου δίνει σωματική και ψυχολογική ενέργεια αλλά και επιθετικότητα. Μπορεί να μπεις σε οικονομικής φύσης περιπέτειες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Απόφυγε τον καταναλωτισμό. Επαγγελματικά, αν δεν είσαι ικανοποιημένη, δες το ενδεχόμενο αλλαγής.

Tip: Προσοχή σε εντάσεις, ατυχήματα, βιασύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Πρέπει να αλλάξεις τις ιδέες σου, να προσαρμοστείς σε άλλους ρυθμούς. Είναι η στιγμή να κάνεις μια στάση για να ανανεωθείς. Ο Ερμής σε κάνει λογική. Κάποιες καθυστερήσεις είναι πιθανές στη δουλειά, τα σχέδιά σου μεταφέρονται για αργότερα. Τελείωνε με ό,τι σε πιέζει, βρες τις ισορροπίες σου. Θυμήσου ότι πρέπει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Είσαι αποδυναμωμένη, ψυχολογικά και σωματικά, και θέλεις να τα πετάξεις όλα από πάνω σου, να μην έχεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και σε περιορίζουν. Μπορεί να κρατάς αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους ή ομάδες. Χαλάρωσε ως τις 20, γιατί μετά σε περιμένουν πολλά. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σου και θα μείνει πολλούς μήνες. Η ένταση στη ζωή σου ανεβαίνει. Προς το τέλος του μήνα ένας χωρισμός από μια σχέση του καλοκαιριού είναι πιθανός.

Τip: Βάλε προτεραιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Έχεις ανάγκη την αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι τύπου αλλαγή θέλεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει την ανάγκη να σκεφτείς. Ο Άρης σε κάνει παρορμητική. Τις πρώτες μέρες του μήνα υπάρχει βιασύνη, έντονη δράση και επιπολαιότητα. Προσοχή στα ατυχήματα και ειδικότερα αν κάνεις σπορ. Μπορείς να πετύχεις πράγματα, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις προκαταλήψεις και τις έμμονες ιδέες. Πάρε τον χρόνο σου, κάνε αποδράσεις και θα αισθανθείς καλύτερα. Μη βγάζεις πράγματα που έχεις μέσα σου προς τα έξω, γιατί μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Η Αφροδίτη σου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις και ευχάριστες συναισθηματικές εμπειρίες στα μέσα του μήνα. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται. Φόρτισε τις μπαταρίες σου, γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν από τις 20. Η νέα Σελήνη στις 27 σου περιορίζει την ενέργεια.

Τip: Φιλοσόφησε τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 3, υπάρχει στήριξη, η επικοινωνία είναι καλή, οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Ξέρεις τι θέλεις και κινείσαι σωστά, ακούς όμως και καταλαβαίνεις και τους άλλους. Ο Ουρανός σε σπρώχνει στην ελευθερία αλλά με τίμημα. Έχεις σχέδια στο μυαλό, αλλά προχωράς αργά και σταθερά. Οι αλλαγές είναι μεγάλες στον επαγγελματικό τομέα, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και δυσκολίες προς τα μέσα του μήνα. Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, βλέπεις τα πράγματα βαθιά. Με την Αφροδίτη, ως τις 11, υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας μιας κρυφής σχέσης. Από τις 12 περνά στο ζώδιό σου και ο ερωτικός τομέας ανθίζει. Ένα ρομαντικό ταξίδι και νέοι έρωτες έρχονται στη σκηνή. Με τον Άρη, από τις 20, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Δημιουργείς νέες φιλίες και συμμετέχεις σε ομάδες, ευνοείται η συλλογική δράση.

Tip: Ο Δίας σε βοηθά να δεις καθαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Το αλατοπίπερο δε λείπει από τη ζωή σου, έχεις ανάγκη την ελευθερία, τόλμα. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, από τις 23, ενθουσιάζεσαι. Ο Ερμής, στο ζώδιό σου, από τις 4, σου ανεβάζει το ηθικό και βοηθά την επικοινωνία με το κοινωνικό σου περιβάλλον. Ευνοούνται, επίσης, μετακινήσεις και ταξίδια σε ήσυχα μέρη, μακριά από την πολυκοσμία. Με τον Ποσειδώνα έχεις ανάγκη να αφεθείς. Επαγγελματικές αλλαγές τις μεταφέρεις για αργότερα. Με την Αφροδίτη, από τις 12, παρατηρείς τις συμπεριφορές των άλλων περισσότερο, είσαι πιο μαζεμένη, αναζητάς την ελευθερία και όχι τόσο τη σταθερότητα. Προτεραιότητά σου είναι να ξεκουραστείς, να φύγεις διακοπές. Με τον Άρη, από τις 20, οι ευθύνες στη δουλειά αυξάνονται. Όμως, αντιμετωπίζεις τα πάντα, γιατί οι μπαταρίες σου είναι φορτισμένες.

Tip: Η προσωπική σου ζωή χρωματίζεται.

ΖΥΓΟΣ​​​​​​​ (24/9-23/10)

Έχεις την ευκαιρία αυτό τον μήνα να επωφεληθείς από μια ωραία σχέση. Έχεις βελτιωμένη διάθεση, καλή επικοινωνία και όρεξη για επαφές. Ο Άρης χρωματίζει τη συναισθηματική σου ζωή, δένεσαι περισσότερο με αυτούς που αγαπάς. Βλέπεις φίλους που έχουν απομακρυνθεί, οικεία πρόσωπα που είχες παραμελήσει, παιδιά κ.λπ. Επίσης, ο επαγγελματικός τομέας επωφελείται από την καλή σου ενέργεια. Αν έχεις σχέδια στο μυαλό, τα προχωράς μπροστά. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί το πρώτο δεκαήμερο, όπου μπορεί να προκύψει ένας χωρισμός ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Η σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και με τα παιδιά σου μπορεί να περάσει μια σοβαρή κρίση. Ευτυχώς, βγαίνεις και συζητάς με φιλικά πρόσωπα και ξεσκάς. Προς το τέλος του μήνα επίσης, που ανεβαίνουν οι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις, έχεις νεύρα, ενώ δεν αποκλείεται μια φιλία να τελειώσει.

Τip: Βάλε αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Έχεις ανάγκη τη στήριξη αγαπημένων προσώπων για να αισθανθείς καλά. Βρες τις ισορροπίες σου, σκέψου και λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να πάρεις τα ηνία, αλλά με γλυκό τρόπο. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες, τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Δε σου λείπει η δύναμη, όμως δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα. Έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό, αλλά όχι πολύ χρόνο για να τα διαχειριστείς. Ο μήνας αυτός ξεκινά με υψηλές θερμοκρασίες που σε κάνουν να βγαίνεις από τα ρούχα σου. Και το τετράγωνο Άρη/Κρόνου, στις 7, ρίχνει λάδι στη φωτιά. Θα δοθεί ένα τέλος που θα σε ανακουφίσει, θα νιώσεις ήρεμα και ρομαντικά στα μέσα του μήνα. Με τον Άρη, από τις 20, ξεκινά μια περίοδος σύγχυσης, αντιφάσεων, αλλαγών. Μπορεί να προγραμματίσεις κάποιες εξετάσεις. Σιγά σιγά το κλίμα ηρεμεί και η ατμόσφαιρα γλυκαίνει.

Tip: Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Στον επαγγελματικό τομέα, σκαρφαλώνεις βουνά, κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να οδηγήσεις την καριέρα σου θετικά. Με τον Ουρανό, μπορεί να έχεις κάποια απρόοπτα. Ερωτικά, επενδύεις και κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου. Έχεις ανάγκη την αλλαγή, τον φρέσκο αέρα. Η Αφροδίτη υπόσχεται έναν παθιασμένο μήνα. Από τις 12 κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες και διασκεδάζεις. Βέβαια, αν πρέπει να πάρεις μια σοβαρή απόφαση για τη σχέση σου, τότε θα δυσκολευτείς. Αν είσαι μόνη, προτιμάς να περιτριγυρίζεσαι από φίλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες με τον Άρη, που δίνει αργό και σταθερό ρυθμό στις εξελίξεις στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και, ακόμα και αν βρίσκεσαι διακοπές, το μυαλό σου είναι στη δουλειά. Με τον Ερμή, από τις 5, κρίνεις αυστηρά και κάποιοι φίλοι απομακρύνονται.

Tip: Κάνεις νέα σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Θέλεις να ανανεωθείς και να σκεφτείς τον εαυτό σου. Αυτό δε σημαίνει πως δε φροντίζεις τους άλλους. Έχεις ανάγκη τη συναισθηματική ασφάλεια. Η Αφροδίτη προστατεύει τη συναισθηματική σου ζωή και η δουλειά έρχεται σε δεύτερο πλάνο. Όλα προχωράνε αργά. Δεν έχεις περάσει και πολύ εύκολα μέχρι τώρα. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για μια παύση, για να ανανεωθείς. Το πρώτο δεκαήμερο είναι λίγο αντιφατικό. Η σύνοδος Άρη/Ουρανού φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις σου και το τετράγωνο Άρη/Κρόνου δυναμιτίζει το κλίμα, προκαλεί ψυχρότητα και φέρνει χωρισμούς. Παρ’ όλα αυτά, κάθε τέλος φέρνει και μια νέα αρχή, ο ρομαντισμός δε σε εγκαταλείπει, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις. Με τον Άρη, από τις 20, θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τη δουλειά σου. Το εργασιακό περιβάλλον θα σε αγχώσει.

Tip: Σκέφτεσαι το μέλλον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο τομέας των σχέσεων ευνοείται. Είσαι επικοινωνιακή και ανάλαφρη, λάμπεις με την παρουσία σου όπου και αν βρεθείς. Είσαι δημοφιλής, όμως κράτα χρόνο και για τον εαυτό σου. Ρίξε τους ρυθμούς στη δουλειά. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει οικογενειακά μπερδέματα από διάφορες απόψεις. Οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι έντονες. Προσοχή σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα. Κινήσου συντηρητικά και πρόσεχε τα ατυχήματα. Πήγαινε διακοπές χωρίς να κουβαλάς το άγχη και οικογενειακά θέματα. Με την Αφροδίτη, από τις 12 στο απέναντι ζώδιο, μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, το έχεις μεγάλη ανάγκη. Αν είσαι μόνη, δεν έχεις χρόνο για πεταλουδίσματα. Η οικογένεια απαιτεί συνεχώς πράγματα από εσένα. Ο Άρης, από τις 20, σου δίνει ενέργεια, παίρνεις πρωτοβουλίες για να πετύχεις τον στόχο σου.

Tip: Δες τα πράγματα όπως είναι.

ΙΧΘΥΕΣ​​​​​​​ (20/2-20/3)

Βρίσκεσαι σε μια κυμαινόμενη περίοδο σε κάθε τομέα. Η δημιουργικότητά σου, όμως, σε βοηθά να λάμψεις επαγγελματικά, τίποτα δε σε εμποδίζει, θέλεις να ανοίξεις φτερά. Πολλαπλασιάζεις σχέδια και στόχους και δεν αφήνεις κανένα να σε βγάλει από τον δρόμο που έχεις χαράξει. Στις αρχές του μήνα η σύνοδος Άρη/Κρόνου θα σε αναστατώσει. Προσοχή σε ατυχήματα που μπορεί να σου χαλάσουν τις διακοπές. Ίσως χρειασετεί να αντικαταστήσεις κάποιον στη δουλειά, με αποτέλεσμα να αναβάλεις τις διακοπές σου. Ο Ερμής, από τις 5 στο απέναντι ζώδιο, ευνοεί τις συνεργασίες. Η επικοινωνία είναι καλή και βάζεις αλατοπίπερο στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Ο Άρης, από τις 20, φέρνει στην επιφάνεια παλιά οικογενειακά θέματα και μάλιστα σε μια περίοδο αλλαγών και μετακινήσεων.

Tip: Κάποια πρόσωπα σε βγάζουν από τη ρουτίνα.

shape.gr