Τα τμήματα ζωγραφικής & εφαρμοσμένων τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων θα δώσουν το παρών και στο φετινό Φεστιβάλ Πηνειού, με τις εξής δράσεις:

Τρίτη 21/6 – Πέμπτη 23/6

Action Painting

Κάτω από την κεντρική γέφυρα, ένας μακρύς "διάδρομος" γεμάτος χρώματα και σχήματα, ζωγραφισμένος από μικρούς και μεγάλους.

Η κεντρική ιδέα βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και δημιουργίας.

Μια ζωγραφιά, τεράστιων διαστάσεων, περιμένει να την ολοκληρώσετε με τη βοήθεια των υπεύθυνων διδασκαλίας Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

 

Τετάρτη 22/6 – Παρασκευή 24/6

Φανταστικά καλοκαιρινά φαναράκια

Πολύχρωμες καλοκαιρινές κατασκευές από γυαλί, χαρτί γκοφρέ και σπάγκο, ζωγραφισμένες με τα χρώματα της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών.

Ένα ενθύμιο από τα τμήματα Ζωγραφικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών των Λεσχών Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, για να φωτίζει τις νύχτες του καλοκαιριού.

 

Χορηγοί: Exalco, Leroy Merlin, Las Ramblas, Εφημερίδα Ελευθερία, Cursor Design Studio, Κλιάφα, Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Ζυθοποιία Πηνειού - Lola Beer, Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος, Gero S.A., ΙΕΚ Δήμητρα, Hotel Dionisos, Ακαμάτρα, Φρούριο, Hobo, ΔΙΑΣ Σκαλωσιές, Intercomm Foods S.A., Musica Radio, Kyvos Inc., Ekrixis Πυροτεχνήματα, InterAct, Βιομηχανία Πάγου Κεντρικής Ελλάδος, XP Energy
Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ3, ΕΡΤ Λάρισα, Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας