Οι προετοιμασίες στο FashionCityOutletξεκίνησαν για το πιο μαγικό κυνήγι θησαυρού!

ΟΑρίων, ο Πύροθορ και ο Υδρόφτερος, τρεις φοβεροί δράκοι, έφυγαν από τον πύργο που ήταν κλεισμένοι εδώ και πολλά χρόνια και έφτασαν στο Αγροτόσπιτο του Fashion City Outlet, φέρνοντας μαζί τους έναν αμύθητο θησαυρό!

Αυτή την Παρασκευή 23/6 και το Σάββατο 24/6, από τις 17:00 έως τις 20:00, οι απίθανοι δράκοι, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους για να λύσουν μαζί τους γρίφους, να φωτογραφηθούν και να ψάξουν για τον κρυμμένο θησαυρό!

Θα καταφέρεις να φτάσεις στο μεγάλο μπαούλο; Ο Εκπαιδευτής των Δράκων,θα σε περιμένει να τον γνωρίσεις και να σου δώσει το βραβείο σου!

Στο Fashion City Outlet, τον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν και κάνουν τα ψώνια τους σε επώνυμα brands, με ελκυστικές τιμές όλο το χρόνο και προσφορές που δεν τελειώνουν ποτέ.

Τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet, μας περιμένουν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8.

Κάνε follow σε Instagram & Facebook για να ενημερώνεσαι πρώτος για διαγωνισμούς, προσφορές και τις επόμενες δράσεις του Fashion City Outlet!

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr