Ο Μάριος Ογκμπόε, μιλώντας στον «Κόσμο των Σπορ» αναφέρθηκε στους στόχους της Λάρισας, ενώ σχολίασε και την μάχη για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα, ο δυναμικός στράικερ της ΑΕΛ, που μετρά ήδη τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League 2, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, ότι υπάρχουν δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά η ΑΕΛ έχει το καλύτερο ρόστερ για την επίτευξη της ανόδου.

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιο στη Λάρισα: «Νιώθω καλά στη Λάρισα κι ελπίζω να συνεχίσουμε θετικά στην ομάδα, έτσι ώστε να πετύχουμε και τον στόχο μας. Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ και στη Super League και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν: «Ένας σοβαρός τραυματισμός πάντα σε αφήνει πίσω. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στην καριέρα μου αν δεν υπήρχε. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι πως είμαι.»

Για την αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα: «Είμαστε αισιόδοξοι όλοι στην ομάδα. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα με όλα τα παιδιά. Πέρυσι δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά φέτος νομίζω πως ο στόχος μας θα υλοποιηθεί. Δεν έχουμε να βοηθούμε κάτι. Υπάρχουν κάποιες καλές ομάδες, αλλά νομίζω πως εμείς θα τερματίσουμε πρώτοι».

Για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο: «Η Νίκη Βόλου, ο Πανσερραϊκός, ο Ηρακλής είναι μεταξύ αυτών που θα παλέψουν για την άνοδο, θεωρώ όμως πως το ρόστερ μας είναι το καλύτερο για την επίτευξη του στόχου».

liganews.gr