Στις πανηγυρικές Ιερές ακολουθίες στην μνήμη του Αγίου Αθανασίου του Μέγα παρέστη ο πρώην πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας, Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.
Αρχικά, ο Λαρισαίος πολιτικός την παραμονή της εορτής του Αγίου Αθανασίου παραβρέθηκε στο Μέγα Εσπερινό μετ΄ αρτοκλασίας που τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα, φερώνυμο ιερό ναό στην ομώνυμη συνοικία στην περιοχή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας, παρουσία πλήθους πιστών.
Με το πέρας του εσπερινού ο κ. Καπετάνος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους πολίτες στο ναό και αντάλλαξε ευχές και απόψεις, σε φιλικό κλίμα.
Ανήμερα της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μέγα, ο κ. Καπετάνος επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής του, το Ναρθάκι Φαρσάλων, επ’ ευκαιρίας του εορτασμού του προστάτη αγίου του χωριού του. Εκεί, παρέστη στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό, παρουσία πλήθους πιστών και επισήμων από την ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων.

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Χρήστος Καπετάνος προέβη στην ακόλουθη, σχετική δήλωση: «Με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα σήμερα στον τόπο καταγωγής μου, το Ναρθάκιον Φαρσάλων. Σήμερα το χωριό μου γιορτάζει τη μνήμη του προστάτη αγίου του, του Αγίου Αθανασίου, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κατάνυξη αλλά και κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει, εξάλλου σε έναν τόσο σημαντικό άγιο της ορθοδοξίας. Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συντοπίτες μου για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, κατά την καθημερινότητά τους αλλά και για ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως για τη συντήρηση και για περαιτέρω δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας αλλά και για την άρδευση αγροτικών εκτάσεων και την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής των Φαρσάλων. Όλες αυτά τα ζητήματα και όλες οι ανησυχίες τους διαβιβάζονται πάραυτα στους αρμόδιους φορείς.
Χρέος μας είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και ιδιαιτέρως της τρίτης ηλικίας, από όποιο μετερίζι και αν προσφέρουμε υπηρεσίες στην κοινωνία. Χρόνια πολλά στους συντοπίτες μου και στο χωριό μου για την εορτή του πολιούχου, του Αγίου Αθανασίου και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν.»