Ο υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας της «Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος», Καθηγητής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξανδρος Παπαχατζής, υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης», τον «Κυριάκο Βελόπουλο», κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Λάρισα, χθες Κυριακή 7 Μαΐου.

Μαζί  και ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κος Απόστολος Αβδελάς.

Επίκαιρη και κατατοπιστικότατη ήταν η ενημέρωση που είχε ο Κ. Βελόπουλος από τον κο Αλέξανδρο Παπαχατζή, για όλα τα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής μας.

Αμέσως μετά, κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Κυριάκος Βελόπουλος στους δημοσιογράφους και στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, επεσήμανε πως η «Ελληνική Λύση», είναι πλέον το μόνο «πατριωτικό» κόμμα, που επέτρεψε ο Άρειος Πάγος, να συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογές, τονίζοντας ότι:

“Κυβέρνηση και αντιπολίτευση διακατέχονται από το σύνδρομο του αβδηριτισμού, υπόσχονται τα πάντα, σε όλους, αλλά οι ίδιοι δεν μπορούν να παράγουν πλούτο”, ενώ έθεσε το δίλημμα στους πολίτες, να διαλέξουν “εάν θέλουν να ζήσουν πλούσια ή να μοιραστούν τον πλούτο της χώρας με τους Τούρκους”.

Αναφέρθηκε επίσης, στις “ετήσιες επιδοτήσεις που θα χάνουν κάθε χρόνο από φέτος, οι αγρότες μας, με την εφαρμογή της λάθος Νέας ΚΑΠ”, ενώ τέλος επεσήμανε ότι «Η Ελληνική Λύση» “αντιμετωπίζεται με μίσος και φθόνο από το παρακράτος και το σύστημα των Αθηνών, γιατί τους προκαλούμε πανικό”.

Κατόπιν, περιηγήθηκε στην «πόλη του καφέ», όπου δέχθηκε την αυθόρμητη αγάπη του κόσμου και απόλαυσε ένα σύντομο ρόφημα σε κεντρική καφετέρια.

Ο ελληνικός λαός, θα δώσει ηχηρή και αποστομωτική απάντηση στις 21 Μαΐου, ψηφίζοντας «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος» και τον Πανεπιστημιακό Καθηγητή, Αλέξανδρο Παπαχατζή, υποψήφιο Βουλευτή Ν. Λάρισας.