Σε μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη θερμή ατμόσφαιρα με τους μαθητές να κερδίζουν δίκαια όλες τις εντυπώσεις, παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Ο λόγος για την χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας.

Η παρουσία των μαθητών ήταν συγκινητική, καθώς για μία ακόμη φορά απέδειξαν στην πράξη πως η δύναμη της θέλησης αποτελεί την καλύτερη εκκίνηση για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της γιορτής ο Θανάσης Παιδής παρέδωσε δωροεπιταγές στην διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Λάρισας Αντιγόνη Παληκαρά, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της σχολικής μονάδας και συγκεκριμένα του Τμήματος Αυτόνομης Διαβίωσης.

Η κα Παληκαρά ευχαρίστησε τον κ. Παιδή, καθώς είναι πάντα κοντά στο σχολείο προσπαθώντας να στηρίξει με κάθε τρόπο παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισήμανε τα εξής:

«Είμαστε πάντα κοντά στον χώρο της Ειδικής Αγωγής . Αποτελεί ακλόνητη απόφασή μας να είμαστε ουσιαστικοί υποστηρικτές τόσο του χώρου της Ειδικής Αγωγής, όσο και των εκπαιδευτικών δομών του. Με αυτόν τον τρόπο βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι στην ενίσχυση όλων εκείνων των εργαλείων που είναι χρήσιμα για τα παιδιά, ώστε να κατακτήσουν γνώσεις και κοινωνικοποίηση μέσα στο ενδεδειγμένο περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούμε τη δράση του ΕΕΕΕΚ Λάρισας από την εποχή που το σχολείο είχε την έδρα του στους Αγίους Αναργύρους.

Οφείλουμε να απευθύνουμε και δημόσια τα θερμά συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Παράλληλα, σημαντικότατη είναι η συνεισφορά των γονέων, των οποίων η παρουσία είναι παράγοντας ύψιστης σημασίας ώστε η Ειδική Αγωγή να επιτύχει στην αποστολή της.

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα στο πλευρό μαθητών, εκπαιδευτικών, βοηθητικού προσωπικού και γονέων, στηρίζοντας σταθερά το ΕΕΕΕΚ Λάρισας στο αξιέπαινο έργο του, ώστε να δίδονται τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά μέσα από τους δρόμους της γνώσης και της κατάρτισης».