Σημαντική ποσότητα τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων προσέφερε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας ενόψει των Χριστουγέννων για τη στήριξη των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη παρέδωσαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κος Τσάτσαρος Τρύφων, ο αντιπρόεδρος κος Ανδριτσόπουλος Ανδρέας και ο γενικός γραμματέας κος Διανελλάκης Ευάγγελος οι οποίοι επεσήμαναν ότι με την πρωτοβουλία αυτή θέλουν να συμβάλλουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Από την πλευρά του Δήμου τα προϊόντα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε και τους ενημέρωσε για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην τοπική κοινωνία, καθώς και τα στελέχη της Δομής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).