Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαρισαίων αναφέρει τα εξής: 

Σε σχέση με δημοσίευμα που εκπορεύεται από συγκεκριμένο ΜΜΕ που συνεχίζει τη λάσπη, τον τοξικό λόγο και τα ψεύδη για αναθέσεις και διαγωνισμούς εκατ. από τη ΔΕΥΑΛ στη συγκεκριμένη περίοδο, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:  

Η Δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί ότι έργα που είναι χρηματοδοτημένα από το παρελθόν και τα οποία βρίσκονται σε διαγωνιστικές διαδικασίες, οι οποίες ολοκληρώνονται αυτή την περίοδο καθώς και έκτακτες δαπάνες προμηθειών και υπηρεσιών που αφορούν  την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας Daniel, προφανέστατα  θα ολοκληρωθούν και θα υπογραφούν, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023 που λήγει η θητεία της. 

Νέοι διαγωνισμοί  αυτή την περίοδο,  θα υλοποιηθούν μόνο μετά από συμφωνία με την νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, η οποία αναλαμβάνει από 1 Ιανουαρίου 2024 και η οποία είναι ενημερωμένη για αυτό. Εξάλλου, ανάλογη διαδικασία είχε τηρηθεί και στην παράδοση παραλαβή της σημερινής δημοτικής αρχής το 2014. 

Οτιδήποτε άλλο αποτελεί συνέχεια λάσπης και τοξικού κλίματος που πρέπει να μείνει πίσω για το καλό της πόλης και την ενότητά της.