Την Παρασκευή 29 Ιουλίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Γ.Σ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" Γόννων στην κεντρική πλατεία και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν αρκετοί κάτοικοι των Γόννων, πολλοί φίλοι και οπαδοί της ομάδας.
Στην εκδήλωση η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και είχε αρκετό κέφι.


Τραγούδησαν η κα. Ράνια Χελιδώνη και ο κ. Γιώργος Αγγέλης και έπαιξαν οι μουσικοί κ. Αλέξης Κασιάρας, κ. Σεληγκούνης και κ. Δημουλιός.
Τη βραδιά χαιρέτησε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Γ.Σ. "ΟΛΥΜΠΟΣ" Γόννων κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, παρουσιάζοντας το νεοκλεγέν διοικητικό συμβούλιο και στη συνέχεια έδωσε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που πρόσφεραν από τη θέση του Προέδρου αλλά και σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και χορηγούς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε.. Γόννων κ. Βασίλειος Σίμος, Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος και Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γιώργος Ντόντος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Κυρίτσης και κ. Νίκος Μητσογιάννης,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γεώργιος Μπανιώρας, Πρόεδροι συλλόγων και φορέων.