Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Χειμάδι, η ετήσια χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδίου στην όμορφη κεντρική πλατεία του ομώνυμου χωριού.

Καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μαιμάρη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Χρήστο Κρικώνη, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μακρυχωρίου κ. Γεώργιο Ντόντο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Γεώργιο Νικολάου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλοχωρίου κ. Γεώργιο Σαίτη.

Αρκετοί κάτοικοι του Χειμαδίου και επισκέπτες παρακολούθησαν τη γιορτή, καθώς και Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Τεμπών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χειμαδίου σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠΤ και τον Δήμο Τεμπών.

Η γιορτή ντύθηκε ερμηνευτικά από τον κ. Χρήστο Πέρκα, στο κλαρίνο ήταν ο κ. Νίκος Ζέρβας και στο βιολί ο κ. Νίκος Κουρίτας.Την εκδήλωση πλαισίωσε το χορευτικό νεανικό τμήμα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χειμαδίου, στο οποίο χοροδιδάσκαλος είναι η κα. Βάσω Κουκουθάκη.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης σε δηλώσεις του ανέφερε:

"Ευχαριστώ από καρδιάς τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χειμαδίου και την Πρόεδρό του κα. Ελευθερία Σκρίμπα για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ακόμη, ευχαριστώ τους εθελοντές και όλα τα μέλη του Συλλόγου, οι οποίοι προσέφεραν και προσφέρουν στο Σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, δανείζοντάς μας τον προσωπικό τους χρόνο.

Επίσης, να ευχαριστήσω για τη συμμετοχή τους τα νέα παιδιά-μέλη του Νεανικού Χορευτικού Τμήματος, τα οποία ομόρφυναν τη γιορτή με τους χορούς τους.

Τέλος, αλλά ποτέ τελευταία, να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας να παρευρίσκεστε εδώ απόψε, για να στηρίξετε την προσπάθεια και να δώσετε δύναμη στον Μ.Ε.Σ να συνεχίσει να προσφέρει".