Σε μία Χριστουγεννιάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα στη Βιβλιοθήκη Συκουρίου, πραγματοποιήθηκε σεμνή και λιτή εκδήλωση τιμής στους εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τεμπών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών περιοχής Συκουρίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Συκουρίου και τον Δήμο Τεμπών - Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π..

Ο σκοπός της εκδήλωσης, όπως τονίστηκε από την Πρόεδρο του Συλλγου κα Αικατερίνη Δρογκούλα, ήταν για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους, για την εξαιρετική και ευγενική συμπεριφορά τους προς τους ωφελούμενους και μη συνανθρώπους μας. Η συμπεριφορά τους,όπως τονίστηκε από την Πρόεδρο, σε πολλές περιπτώσεις υπερέβη τα πλαίσια και τα όρια που θέτει η Υπηρεσία για την τέλεση των καθηκόντων τους, εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την προσφορά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη των υπηρεσιών, τα είκοσι χρόνια της λειτουργίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο οποίος επέδωσε τιμητική πλακέτα στην Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας κα Πανωραία Τσικλητάρη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο π. Γιώργος εφημέριος της ενορίας Συκουρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και επέδωσαν τιμητικές πλακέτες στους εργαζόμενες του Προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τεμπών οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας, Γεώργιος Ντόντος, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου, όο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής, η κα Τίνα Μαργαρίτη τοπικός σύμβουλος Συκουρίου, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου και Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Όσσας κ.Γιώργος Αγγελής, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Συκουρίου κ. Γιάννης Μακρής και η Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: "Είμαστε ευγνώμονες ως Δήμος Τεμπών και ως κοινωνία για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Τεμπών.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", τους συγχαίρουμε και τους επαινούμε για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στους δημότες μας όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί το πρόγραμμα.

Για τη λειτουργία της δομής του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τεμπών προσπαθούμε πάντοτε να προσφέρουμε πολλά στο κοινωνικό σύνολο, πραγματοποιώντας δράσεις και εξυπηρετώντας και στηρίζοντας τους δημότες μας, σε όλες τους τις ανάγκες. Συγχαίρω την Προισταμένη των Κοινωνικών Δομών κα Πανωραία Τσικλητάρη για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ως εργαζόμενη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών.

Η προσφορά της είναι μεγάλη και ελπίζουμε να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο. Τέλος να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Αικατερίνη Δρογκούλα για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης και να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή".

Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Περιοχής Συκουρίου κα Αικατερίνη Δρογκούλα.