Ο Δήμος Τυρνάβου με ίδια κεφάλαια προχωρά τάχιστα στην ασφαλτόστρωση των παρακάτω οδών στον Τύρναβο: 26ης, Μακεδονίας και Ευθυμίας Γουνιτσιώτου.

Ειδικότερα, μετά την αποκατάσταση των σωλήνων αμιάντου με σωλήνες πολυαιθυλενίου και τη διέλευση άλλων δικτύων κατέστη επιτακτική η ανάγκη για την πλήρη ασφαλτόστρωση των ανωτέρω αναφερόμενων δρόμων.

Πρόκειται για κεντρικότατες οδούς που εξυπηρετούν πάρα πολλούς συνδημότες μας, το δε οδόστρωμα ήταν ιδιαιτέρως καταπονημένο.

Ακολούθως, μετά την ολοκλήρωση αντικατάστασης των σωλήνων αμιάντου με σωλήνες πολυαιθυλενίου στην οδό Κιλελέρ,από το Ταχυδρομείο έως και την Κεντρική πλατεία, αντιστοίχως θα ασφαλτοστρωθεί και το κομμάτι αυτό.

Μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χριστόφορο Κατσαρό και τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρη Γερακίνη μετέβη στο σημείο των έργων και ήλεγξε την πρόοδο αυτών.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας σε σύντομη δήλωση του τόνισε:

«Με την ασφαλτόστρωση αυτών των κεντρικών οδών στην πόλη του Τυρνάβου  βελτιώνουμε αισθητά την καθημερινότητα αλλά και την οδική ασφάλεια των συνδημοτών μας. Πρόκειται για μία ακόμη δέσμευσή μας η οποία υλοποιείται. Συνεχίζουμε ακατάπαυστα τα έργα υποδομής και βελτίωσης της καθημερινότητας σε όλη την έκταση του Δήμου μας.»