Σε μια όμορφη εκδήλωση που πέρα από ένα τυπικό έθιμο συμβολίζει την ανανέωση της ελπίδας και την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και το Σωματείο Εργαζομένων του Συλλόγου έκοψαν την πίτα τους στο "Φρούριο", παρουσία των εργαζομένων, εθελοντών και υποστηρικτών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έρη Καλογεροπούλου ευχαρίστησε όλους όσοι με το έργο τους αλλά και τις ιδέες τους συμβάλλουν στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή γιαm τα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους. Στη συνέχεια η διοικητικά υπεύθυνη κ. Ζωή Παρμάκη έκανε ένα σύντομο απολογισμό των δράσεων για τη χρονιά που πέρασε και παράλληλα ανακοίνωσε τη 2η διοργάνωση του αγώνα δρόμου Run For Autism.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αντριάνα Κομήτσα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Θάνος Κουτσούκης, ο πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλιάς Καφφές, το μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ειρήνη Τζιαστούδη και ο διευθύνων σύμβουλος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία» κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος και του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.