Ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει τα ασύστολα ψέματα και τις συκοφαντίες του τέως δημάρχου, εξέδωσε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Δεν έχουν όριο πλέον τα ψέματα του τέως δημάρχου και η λάσπη που εκτοξεύει καθημερινά στις ομιλίες του, εκδηλώνοντας την άκρατη επιθυμία του να καταλάβει το Δήμο Ελασσόνας με κάθε μέσο. Αλήθεια, τι είναι αυτό που ωθεί έναν υποψήφιο δήμαρχο να φτάσει σε αυτό το σημείο της ξεδιαντροπιάς και να κατηγορεί συγκεκριμένα πρόσωπα για εγκλήματα, χωρίς να παρουσιάζει κανένα στοιχείο; 

Ποιος σώφρων συμπολίτης μας θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι διαπράττονται εγκλήματα στο Δήμο Ελασσόνας και ο τέως δήμαρχος σιωπά επί τέσσερα χρόνια; Γιατί άραγε ο τέως δήμαρχος δεν έχει καταθέσει κανένα στοιχείο στον Εισαγγελέα ή αλλού; Το είχε άλλωστε κάνει στο παρελθόν, όταν επί θητείας του κατήγγειλε στον Εισαγγελέα πρώην αντιδήμαρχο για δήθεν παράνομες αναθέσεις, αλλά τελικά η μηνυτήρια αναφορά του μπήκε στο αρχείο. Τώρα τι περιμένει; 

Είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί το μόνο όπλο που του έχει απομείνει. Αφού δεν έπεισε με το έργο του, το ήθος του και την προγραμματική του πρόταση, προσπαθεί να πείσει με ασύστολα ψέματα και συκοφαντίες. 

Εσκεμμένα αποκρύπτει ότι στις επιτροπές των έργων, στις επιτροπές των προγραμμάτων και στις επιτροπές των διαγωνισμών είναι παρών σύμβουλος της παράταξής του. 

Εσκεμμένα αποκρύπτει ότι η αντιπολίτευση έχει πλήρη γνώση όλων των θεμάτων με την αποστολή των αρχείων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Εσκεμμένα αποκρύπτει ότι η αντιπολίτευση έχει απεριόριστη πρόσβαση στα στοιχεία του δήμου και των νομικών του προσώπων, τα οποία παρέχονται όλα μέσα στη νόμιμη προθεσμία. 

Εσκεμμένα αποκρύπτει ότι όλα τα στοιχεία των αποφάσεων, των μελετών, των συμβάσεων και των πληρωμών είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο για όλους. 

Τι του απέμεινε λοιπόν; Να διοχετεύει ψέματα και αβάσιμες καταγγελίες στην εφημερίδα ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, την οποία εκδίδει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του, και στο διαδίκτυο με ανώνυμους και επώνυμους υποψηφίους του να υβρίζουν και να καταγγέλλουν χωρίς κανένα στοιχείο. Καλό είναι όμως κάποιος να τους ενημερώσει ότι η προεκλογική περίοδος δεν αποτελεί άλλοθι και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν στην ώρα τους. 

Καλώ όποιον έχει στοιχεία εις βάρος της διοίκησης του Δήμου για παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, να τα καταθέσει άμεσα στον Εισαγγελέα, ο οποίος αμερόληπτα και απροκατάληπτα θα κρίνει, αν συντρέχει λόγος να παραπεμφθούν σε δικαστική κρίση. 

Οι επώνυμοι και ανώνυμοι συκοφάντες της ομάδας Ευαγγέλου δεν έχουν στοιχεία, δεν έχουν αναστολές, δεν έχουν ντροπή. Έχουν μόνο θράσος. Ο Δήμος μας αξίζει καλύτερη μοίρα».