Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε περιοχές της Λάρισας.

Αναλυτικά: 

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπής, 2 τετελεσμένες και - απόπειρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 10-01-2023 έως 23-01-2023 στην Ελασσόνα, οι δράστες διέπραξαν είτε κατά μόνας είτε από κοινού και με διαφορετική σύνθεση κατά περίπτωση, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες άφηναν ανασφάλιστα τα οχήματά τους, 3 περιπτώσεις κλοπής, εκ των οποίων 1 απόπειρα, αφαιρώντας από το εσωτερικό των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ.

- Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρωί σε βάρος ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης μετέβη με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης, όπου προσποιούμενος των πωλητή οπωρολαχανικών, εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε από πορτοφόλι το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

- Συνελήφθη χθες  το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας άνδρας, διότι προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσε από οικία στον Τύρναβο 3 μεταλλικά κλουβιά για πουλιά.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 27/28-01-2023, ο δράστης αφαίρεσε από την ίδια οικία διάφορα εργαλεία και αντικείμενα (μισινέζα, μηχανή ραντίσματος κ.α.).