Η ΑΕΛ και ο Μακεδονικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στους οκτώ πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους έξι πόντους.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές και δυναμικές από την αρχή του αγώνα, με τον Μακεδονικό να έχει ευκαιρία με σουτ του Χάσεκ στο 2', με τους «βυσσινί» να απειλούν με σουτ του Καλουτσικίδη (17') και άστοχο τετ-α-τετ του Ογκμπόε (39')

Η θεσσαλική ομάδα πήρε προβάδισμα με το γκολ του Ηλιάδη στο 49' λεπτό. Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ισοφάρισε στο 68' λεπτό με το γκολ από το σουτ του Τσαμούρη.

Στο 76' λεπτό σοκαριστική ήταν η φάση, όταν ο Χασάνογλου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες και τελικά αντικαταστάθηκε με κάταγμα στην μύτη.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (57′ λ.τ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Αντράντα (79′ Νίνο), Πεντρόσο, Μαυριάς, Κοσσονού (79′ Οτορμίν), Όγκμποε (62′ λ.τ Κ. Παπαγεωργίου).

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης (73′ Χασάνογλου (80′ λ.τ Σανγκινέτι), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Λεωνιδόπουλος (31′ λ.τ Μελετίδης), Ραμίρεζ (73′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Μπιανκόνι (80′ Σιμόνι).

liganews.gr