Χωρίς νικητή (1-1) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Αιολικός-ΑΕΛ στην Μυτιλήνη, για την 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της SL2.

Η Λάρισα είχε δοκάρι στο 15’. Μετά από λάθος γύρισμα του Κολλαρά, η μπάλα έφτασε στον Ογκμποε, ο οποίος έκανε το πλασέ και κατέληξε στο δοκάρι του Μιλόγιεβιτς.

Οι «βυσσινί» στο 25’ άνοιξαν το σκορ. Ο Πεντρόζο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, από ασίστ του Πλέγα, και νίκησε τον Μιλόγιεβιτς για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή στιγμή στο 42’ με τον Καρανίκα να σεντράρει μέσα στην περιοχή προς τον Μανούσο, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Σουλούκος.

Ο Γιοκέ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1 στο 47’. Στο 72’ ο Σουλούκος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου.

Ο Κοσούνου έχασε μοναδική ευκαιρία στο 88’ με χαμένο τετ α τετ. Στο 89’ ακυρώθηκε γκολ της Λάρισας του Ογκμπόε, με τον βοηθό διαιτητή να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω και δίνει φάουλ έξω από την περιοχή για την ΑΕΛ και κίτρινη κάρτα στον Τριανταφύλλου.

Συνθέσεις:

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (46’ Κόρνιτς), Τριανταφυλλάκος (46’ Γιοκέ), Ενομό (46’ Λουμανσρούμπεν), Ζάκαριτς (78’ Μουχάλης), Μανούσος.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ. (60’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Πλέγας (60’ Πατράλης), Παπαγεωργίου Κ. (60’ Κοσούνου), Αντράντα (75’ Θωμαΐδης), Πεντρόζο, Μαυριάς, Ογκμπόε.

liganews.gr