Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαϊου και το Σάββατο 28 Μαϊου, στις 9.00 το βράδυ, θα δοθούν οι δύο παραστάσεις, με το «Βραβευμένο» έργο της ηθοποιού – συγγραφέως Χρύσας Ποζίδου, με τον τίτλο: «Μα που πήγε η Ελένη;» (Η ιστορία μιας σχέσης. Από τη γένεση της μέχρι…)

Λίγα λόγια για το έργο και την παράσταση:

(…Ποια είναι η Ελένη; Η Ελένη είμαι εγώ, είσαι εσύ, η υπάλληλος στο σούπερ μάρκετ, η νοσηλεύτρια, η δικηγόρος, η πολιτικός, η μαμά που μεγαλώνει τα παιδιά της και φροντίζει το σπίτι της, η αισθητικός, η επιχειρηματίας…Που πήγε η Ελένη;

Που πάει μια Ελένη όταν χάνει την υπόσταση της; Όταν πέφτει σε νάρκη το εγώ της;

Όταν παλεύει για το δίκιο της; Για την ευτυχία της; Για την ελευθερία της; Για τη ζωή της;

-Μία παράσταση με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού επάνω στο ζήτημα της βίας εναντίον των γυναικών. Ένας θεατρικός μονόλογος που θίγει ανοιχτά το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.)

Η Χρύσα Ποζίδου είναι ηθοποιός, γράφει και ερμηνεύει το ρόλο της «Ελένης». Στην πρώτη της απόπειρα συγγραφής, καταφέρνει να κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ μονολόγων του θεάτρου «Εύπολις-art» στο Νέο Κόσμο. Στο ταξίδι της αυτό τη συνοδεύει η Μαρίνα Μαυρογένη, χορογράφος, performer, δασκάλα χορού.

Κείμενο-ερμηνεία: Χρύσα Ποζίδου

Co-Director: Μαρίνα Μαυρογένη

Διάρκεια παράστασης: 50’ λεπτά

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Χρύσα Ποζίδου, 6943-748186

Κρατήσεις θέσεων: 2410-534313 – (Καθημερινά: 10 – 2 π.μ & 7 – 9μ.μ)