Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γ. Μανώλης σε μήνυμά του για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, αναφέρει τα εξής: 

"Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα σε κάθε έναν ξεχωριστά καλή επιτυχία και να πετύχετε τους στόχους σας.

Η συμμετοχή σας, στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφισβήτητα μία δύσκολη δοκιμασία, αλλά με πίστη στις ικανότητες σας και στον εαυτό σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία και να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία, που σας δίνεται ώστε να εκπληρώσετε τα όνειρα σας.

Μείνετε ψύχραιμοι και παλέψτε χωρίς άγχος, ώστε ν΄ ανταπεξέλθετε με επιτυχία στην διαδικασία αυτή και να καταφέρετε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Παράλληλα, να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν καθορίζουν την πορεία της ζωής σας και δεν αποτελούν μονόδρομο, για την επίτευξη των στόχων σας.

Καλή δύναμη στις οικογένειες που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στη διαδικασία των πανελλαδικών.

Στεκόμαστε στο πλευρό σας με σεβασμό και αγάπη, γνωρίζοντας πως οι εξετάσεις αποτελούν έναν από τους πολλούς “δρόμους” προς την εκπλήρωση των στόχων σας.

Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!"