Μεγάλης έκτασης παρεμβάσεις για την αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας σχεδόν σε όλη την επαρχία Φαρσάλων, ολοκληρώνει η Δημοτική Αρχή μέσω των τεχνικών υπηρεσιών της αλλά και εργολαβιών.

Συγκεκριμένα, οι περιοχές όπου έλαβε χώρα το έργο είναι στη Δημοτική Ενότητα Ναρθακίου, στη Δημοτική Ενότητα Πολυδάμαντα στις περιοχές που είναι αρμοδιότητας του Δήμου Φαρσάλων (υπάρχουν και περιοχές αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ), σε Αχίλλειο και Ρίζι, αλλά και στην περιοχή της Κρήνης στη Δημοτική Ενότητα Ενιπέα.

«Ως κατεξοχήν αγροτικός Δήμος γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η πρόσβαση στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, αλλά και η ασφαλής και κατά το δυνατό ταχύτερη διακίνηση των προϊόντων. Γι’ αυτό το λόγο προγραμματίζουμε ανά τακτά διαστήματα μεγάλες παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, η οποία φθείρεται κυρίως λόγω των καιρικών φαινομένων. Είμαστε δίπλα στον Φαρσαλινό γεωργό και τον κτηνοτρόφο με κάθε δυνατό τρόπο» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και αρμόδιος για θέματα πρωτογενούς τομέα κ. Δημήτρης Γούσιας.