Την απαρχή μίας εποικοδομητικής θητείας μέσα από συνέργειες, σηματοδότησε η συνάντηση που είχε χθες Τρίτη ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου με τους νέους προέδρους των Κοινοτήτων της επαρχίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Χατζηπλή, του προϊσταμένου του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου και της προϊσταμένης του ΚΕΠ του Δήμου Φαρσάλων κ. Ιωάννας Κορλού.

Ο κ. Εσκίογλου ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή θητεία στους νέους προέδρους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε μαζί, με συνεργασίες για να λύσουμε όσο το δυνατό περισσότερα προβλήματα. Όλοι ανεξαιρέτως οι εκλεγμένοι πρόεδροι των χωριών μας είναι για τη Δημοτική Αρχή άμεσοι συνεργάτες.

Γιατί είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα προβλήματα της περιοχής τους και μπορούν να μεταφέρουν άμεσα και με σαφήνεια ότι προκύπτει στις αρμόδιες υπηρεσίες. Γι’ αυτό και θα σας ζητήσω να έχουμε μία ειλικρινή και διαρκή επικοινωνία, τόσο με μένα – που το γραφείο και το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό – όσο και με τους αντιδημάρχους».

Ακολούθησε διάλογος με τους προέδρους, αρκετοί εκ των οποίων τοποθετήθηκαν για διαδικαστικά κυρίως ζητήματα. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επαφές και με το νέο σχήμα διοίκησης των αντιδημάρχων που ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ο Δήμαρχος Φαρσάλων.