Συνάντηση εργασίας με μέλη της διοίκησης της Ενωσης ΡαδιοερασιτεχνώνΘεσσαλίας (ΕΡΘΕ) είχε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκε το ζήτημα της συνέχισης της παραχώρησης του κτιρίου που στεγάζεται η ΕΡΘΕ, στο Πάρκο των Χρωμάτων (πρώην Χατζηχαλάρ) και ειδικότερα στην συμβολή των οδών Ι. Λάτσιου και Ιλαρχου Σαρίμβεη.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κτίριο είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Λαρισαίων από το 2005 και με σχετικές συνεχείς αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο. Το αίτημα της ΕΡΘΕ αφορά στη λήψη νέας απόφασης για παράταση της παραχώρησης του κτιρίου, στο οποίο ο δήμαρχος ανταποκρίθηκε θετικά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συζήτησης, αναλύθηκε για μια ακόμα φορά ο σημαντικός ρόλος των ραδιοερασιτεχνών σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και συγκεκριμένα οι δυνατότητες των υποδομών και των μέσων της Ενωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ενωσης Αθαν. Κακαδιάρης, ογραμματέας Κωνσταντίνος Ιντζέλης,ο ταμίας Ευάγγελος Παπαευαγγέλου και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Πηνελόπη Πετρούλη.​