Στο δυναμικό της «Λάρισας που μας αξίζει!», στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, εντάσσεται ο ιατρός και συνιδρυτής του Ομίλου πολιτικού διαλόγου «Λάρισα», Θωμάς Ρετσιάνης, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο των Λαρισαίων ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου.

«Η Λάρισα είναι ο Τόπος, ο Χρόνος και οι Άνθρωποι, ένα ενιαίο ζωντανό σώμα, κομμάτι του οποίου αποτελούμε όλοι μας. Μπορούμε να συναντηθούμε με όρους αλήθειας και ευθύνης, να θέσουμε τις σωστές ερωτήσεις και να δώσουμε τις βέλτιστες απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον της πόλης, με όρεξη και γνώση να συνδιαμορφώσουμε μία οπτική ανάπτυξης και ευημερίας.

Θα είμαι μαζί με τον Θανάση Μαμάκο στην προσπάθεια αυτή, θα είμαι μαζί σας για μία πόλη που θα χαιρόμαστε να ζούμε σήμερα και θα είμαστε υπερήφανοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας αύριο, για μία Λάρισα που μας αξίζει», δηλώνει ο κ.Ρετσιάνης, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Θωμάς Δ. Ρετσιάνης γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Δεοντολογία και Ηθική στις Βιοϊατρικές Επιστήμες από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ως ειδικός Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα και συνεργάζεται με τις Μαιευτικές Κλινικές της πόλης. Είναι συνιδρυτής του Ομίλου πολιτικού διαλόγου «Λάρισα», Γραμματέας του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας και έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Α΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας.

Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Στέλλα Κίττα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.