Στιγμές χαράς, δημιουργίας και ξεγνοιασιάς απόλαυσαν δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης που οργάνωσαν το πρωί της Κυριακής το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση γυναικών (μέλος ΟΓΕ) Λάρισας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Τα παιδιά που γέμισαν την πινακοθήκη, ζωγράφισαν και έκαναν χειροτεχνίες ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν μαζί τους γονείς τους, το έργο «Σκιών Καμώματα».

Στον μπερντέ αλλά και ζωντανός Καραγκιόζης εμφανίστηκε, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, ο οποίος δήλωσε βαθιά συγκινημένος για την παρουσία του στη Λάρισα.

Ζωντανεύοντας επί σκηνής τον Καραγκιόζη, ο Τάκης Βαμβακίδης είχε μια διαδραστική επικοινωνία με τα παιδιά, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Νωρίτερα, τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Γιάννης Σκόκας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι, «με τη γιορτή αυτή θέλουμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά των λαϊκών οικογενειών . Η γιορτή αυτή εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια δυναμώματος της αλληλεγγύης. Ευχόμαστε καλές γιορτές, καλή χρονιά με υγεία, με δύναμη , αποφασιστικότητα για να φτιάξουμε μια ζωή που πραγματικά μας αρμόζει , στο ύψος των αναγκών μας».

Στο τέλος της γιορτής δόθηκε αναμνηστικό δωράκι σε όλους μία συλλεκτική ζωγραφιά-ιχνογραφία φιλοτεχνημένη από τον Ευγένιο Σπαθάρη καθώς και παιδικά βιβλία.

902.gr