Η αποτελεσματικότερη συνεργασία για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας, η προστασία του δημόσιου χώρου, η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας ανηλίκων, η οργάνωση και αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας-στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, καθώς και οι παρεμβάσεις του Δήμου για την οριοθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, κυρίως στους πεζοδρόμους, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος, κ. Θανάσης Μαμάκος τόσο με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Θωμά Καρανάσιο, όσο και με τον Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Διευθυντή Αγάπιο Χαρακόπουλο.

«Με τις παρεμβάσεις που υλοποιούμε για την αποτελεσματικότερη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, την οργάνωση και λειτουργικότητα του δημόσιου χώρου, ιδίως αναφορικά με το ζήτημα της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων σε πεζοδρόμους και σημεία της πόλης που αποτελούν βασικές διόδους κίνησης για όλους τους δημότες, στοχεύουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών.

Η ενίσχυση της εικόνας και της εξωστρέφειας της Λάρισας είναι υπόθεση όλων των πολιτών, όλων των φορέων, όλων των επαγγελματικών τάξεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, ώστε με τη συνδρομή του Δήμου, να μπορούν να επιτελούν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά το λειτούργημά τους», σημειώνει ο κ. Μαμάκος.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, έγινε και εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων, ενώ τονίστηκε η καλή συνεργασία Δήμου και ΕΛ.ΑΣ., σε όλα τα επίπεδα.